Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy bizonyos feltételekhez kötötted a kapcsolatodat egy ponton?

Figyelt kérdés
Vagy mindig hagytad, hogy magától megoldódjanak a problémák, pl a másik megváltozzon, az érzelmeket máshogy kezelje.

2024. jan. 26. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Az első csúnyaszavaknál csak megingok belül. Ha kesőbb is folytatja akkor màr lezártam magamban az egészet es tudom hogy vége lesz, nyitott vagyok másokra és elengedés szakaszban vagyok.

Gyakori körök hogy eleinte mezes mázak kedvesek, szerelemdopping van, istennő vagyok a szemében, ölelkezdve alvások romantika zene jokedv bulik, aztán eleinte féltékenykedni kezdenek aztán viták aztán veszekedesek es megjelennek a becsmerlő szavak pl "k.ssoljál" itt màr leírom.

Kövi veszekedésnél is előhozzák a trágárkodást aztán a tisztelet kedvessg megszunik a veszekedések állandósulnak, nőznek és már az egész kapcsolat egy rom.

Első csunya szavak 3-6. hónapban jelennek meg, első igazi veszekedések fél év-1 év, szakítás sacc 2 év mulva.

A lightosabbakkal pl akik játszmáznak és ugy sértegetnek hogy ronda szó nincs is benne(pl ezt már elmondtam nem figyelsz. Vagy csenddel verés megy stb) lehet húzni 3-4 évig is.

Amilyenek a szavaik, olyan maga az ember is. Én már igy vagyok vele. Az beszél csúnyán aki belül rohad.(lenéz semmibe vesz kiüresedett nem szerelmes már

2024. jan. 26. 17:35
 12/15 gabor49 ***** válasza:
bizonyos feltételek mindig vannak de ezt előre tisztázni kell
2024. jan. 27. 04:46
 13/15 Senior Séf ***** válasza:
22%
Egy kapcsolat nem főnök-beosztott viszony. Nem feltételt kell szabni, hanem adni, adni, és adni.
2024. jan. 27. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha mondjuk azt mondod a párodnak, hogy nem mehetsz el ide a haverjaiddal, vagy ha elmész szakítok, az zsarolás."

Oké, hogy nem szép ezt mondani, de ez mitől zsarolás? Ha azt mondom a páromnak, hogy nekem nem fér bele hogy sztriptízbárba menjen, elmegy, és elhagyom, az miért zsarolás?

2024. jan. 27. 20:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem is ezt mondtam. De van akinek mar az sok, ha massal talalkozik mert biztos negcsakja
2024. jan. 27. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!