Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, miért maradtok benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért maradtok benne egy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lepontozó bajnokok.

Ha titeket pontoznak le, akkor meg nektek áll feljebb ugye?

De ha ti pontoztok le mást, akkor elvárjátok, hogy kussban legyen.

De ha kiìrja, hogy ő is lepontozott,mert nem igazságosan pontoztàtok le akkor máris bosszúból ismét lepontozzàtok.

2024. jan. 26. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm a segítséget (éleslátást,) kedves 10-es válaszoló! :)

Igen, pontosan így van. Akivel "párkapcsolat"-ban vagyok, azzal inkább jóbarátinak mondható a viszonyom. A lehető legjobb, mert KIÁLLUNK(!) egymás érdekében, egymás védelmében.

Viszonylag gyakran tudunk találkozni és napi legalább 3 telefonbeszélgetés szokott lenni. Eredetileg 2-ben állapotdunk meg, de aztán szinte le sem tudtuk tenni a telefont.

Tényleg nincsenek olyan barátaim rajta kívül, akikre szinte mindig, minden körülmények között számítani lehet. (Na jó, talán egy emberre még.)

Mások inkább bizonyos határok között tudnak segíteni. Azért azt sem becsülöm le. Mindenki a maga szintjén tesz a személyiségem épüléséhez.

7-es voltam.

2024. jan. 27. 08:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Pontosabban én vagyok az alkalmazkodóbb és ragaszkodóbb - eleinte Ő volt, a férfi, aki nagyon boldog volt, hogy végre meghallgatja valaki türelmesen a szóáradatát. Egymásra hangolódtunk telefonon.

Fél éven belül flörtölés következett, majd félig-meddig minőséginek nevezhető szex. Nagyjából hasonlóak az elképzeléseink.

De valamiért van bennem egy viszonylagos bizalmatlanság. Sok egyéb zavaró tényező van a kapcsolatunk körül, de valahogy igyekszünk megőrízni a harmóniát kettőnk között.

2024. jan. 27. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!