Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felètek is ilyen nagy a kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felètek is ilyen nagy a kor különbsèg?

Figyelt kérdés

A volt haveri társaságom döntő rèsze 16-18 èv közötti lányokkal jön össze, míg a fèrfiak 32-34 èvesek.

A saját korosztályukban az èrtelmes nők szóba sem állnak velük, mert az èrtelmi szint az asztalnál való befingástól nem magasabb.

Ez globális problèma, vagy egyedi eset?

2024. jan. 24. 04:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
5. Bizonyos sorokon lehet .. normal esetekben egy 50 evesnek van 16-8 eves lanya.
2024. jan. 24. 10:10
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nálam is fennál. Mindig is 10-15 évvel idősebb párjaim voltak. A saját korosztályommal max 2-3 randi volt.
2024. jan. 24. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos sok ilyet látni, hallani. Ezek a férfiak nem tudnak felnőni a korosztályukhoz érzelmileg és nem is tartanak ott az életben, ahol kene. Mivel egy nála 15-20 évvel fiatalabb kislánynak nincsenek akkora elvárásai, könnyű lenyűgözni. Amíg egy 20 éves csaj isteníti a pasit mert jujdejol vezet és van autója, nem az anyjával lakik, egy harmincas nőnek azért már több szempontból is meg kell felelni, itt nem elsősorban az anyagiakra gondolok. Az persze más tészta hogy feszes és fiatal a testük, de értelmes férfi ezekkel max szexre áll le, nem csúfolja párkapcsolatnak.
2024. jan. 24. 13:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de amikor én voltam 16 éves, szerelmesek lettünk egymásba egy 14 éves lánnyal.

(TUDOM, Ő CSAK 14 VOLT)

Az anyukája azt mondta, túl nagy a korkülönbsèg és megkérdezte tőlem, hogy miért nem a korombeli lányok iránt érdeklődöm?

Utólag igazat adok neki, de akkor nagyon szerelmesek voltunk egymásba a lánnyal. Szóval közöltem az anyukàval, hogy nem fogok más lányt szeretni. Nekem az ő lánya kell, nem más. Nem örült a kijelentésemnek.

Annyit megígértem az anyukájának és be is tartottam, hogy nem fekszem le a lányával és tiszteletben tartom, hogy kiskorù.

Így maradt csak a szerelem.

Sajnos pár év múlva elsodort minket egymástól az élet. Természetesen az anyuka örömére. Ami érthető.

Csak hát akkor nem akartam elfogadni a tiltást.

2024. jan. 24. 14:05
 15/21 anonim ***** válasza:
26%

Miért sajnos? Mivel ártanak neked, ha ők boldogok?

Szerinted hol kellene tartani az életben 32-34 évesen, nagy vonalakban? Miben magasabb a léc egy kapuzáró harmincas nőnél, mint egy aranykorba lépő 18 évesnél? Pár konkrétumot írhatnál.

2024. jan. 24. 14:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet velem van a baj, de ez proli szint. Nekem nincsenek ilyen ismeroseim, nem is turnem meg oket. A kerdes, hogy te ezekkel miert is kerulsz kapcsolatba, hogy ismerettseget apolsz veluk? Erre is ervenyes a bizonyos szint felett nem sullyesunk bizonyos szint ala. Hogyan lehetnek ilyen ismeroseid, raadasul tobb is? Ilyenkor nem teszed fel magadnak a kerdest, hogy benned mi a hiba, ha szobaallsz ilyenekkel?
2024. jan. 24. 14:39
 17/21 A kérdező kommentje:

A lónak is 4 lába van, mégis megbotlik. Nem tartom velük a kapcsolatot már, volt idő mikor rengetegszer összejártunk. Fiatal voltam, vállalom.

Viszont FAM-ot ismered -e? Puzsér egyik barátja. Magas intelligencia, viszont mellette..

2024. jan. 25. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Aki a félművelt Puzsértól el van ájulva, hogy mekkora koponya, az nem csodálom, ha meg van lepődve a FAM-mal való barátságán... Egy kutya mindkettő.
2024. jan. 25. 16:36
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Aki felmuveltnek hivja puzsert az szellemileg fogyatekos.
2024. jan. 25. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Inkább az nem eléggé tájékozott, aki műveltnek tartja.
2024. jan. 25. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!