Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felètek is ilyen nagy a kor különbsèg?
A volt haveri társaságom döntő rèsze 16-18 èv közötti lányokkal jön össze, míg a fèrfiak 32-34 èvesek.
A saját korosztályukban az èrtelmes nők szóba sem állnak velük, mert az èrtelmi szint az asztalnál való befingástól nem magasabb.
Ez globális problèma, vagy egyedi eset?
Nem tudom, de amikor én voltam 16 éves, szerelmesek lettünk egymásba egy 14 éves lánnyal.
(TUDOM, Ő CSAK 14 VOLT)
Az anyukája azt mondta, túl nagy a korkülönbsèg és megkérdezte tőlem, hogy miért nem a korombeli lányok iránt érdeklődöm?
Utólag igazat adok neki, de akkor nagyon szerelmesek voltunk egymásba a lánnyal. Szóval közöltem az anyukàval, hogy nem fogok más lányt szeretni. Nekem az ő lánya kell, nem más. Nem örült a kijelentésemnek.
Annyit megígértem az anyukájának és be is tartottam, hogy nem fekszem le a lányával és tiszteletben tartom, hogy kiskorù.
Így maradt csak a szerelem.
Sajnos pár év múlva elsodort minket egymástól az élet. Természetesen az anyuka örömére. Ami érthető.
Csak hát akkor nem akartam elfogadni a tiltást.
Miért sajnos? Mivel ártanak neked, ha ők boldogok?
Szerinted hol kellene tartani az életben 32-34 évesen, nagy vonalakban? Miben magasabb a léc egy kapuzáró harmincas nőnél, mint egy aranykorba lépő 18 évesnél? Pár konkrétumot írhatnál.
A lónak is 4 lába van, mégis megbotlik. Nem tartom velük a kapcsolatot már, volt idő mikor rengetegszer összejártunk. Fiatal voltam, vállalom.
Viszont FAM-ot ismered -e? Puzsér egyik barátja. Magas intelligencia, viszont mellette..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!