Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldenéd dokihoz a pasid ekkor?
A kérdés elméleti, és tudom, a te pasid soha nem csalna meg. De most csak úgy, képzeld magad egy nálad szerencsétlenebb helyzetben lévő nő bőrébe, és úgy válaszolj!
Szóval a pasid egy több hetes, Thai vagy Japán, szóval ázsiai szakmai útról tér haza. Ahol nélküled volt.
https://www.youtube.com/watch?v=7npuDF4x-zY
Jók a hastagek xd #geny
Gennyestus vs redvás szendvics
Bocs, hogy pasiként beleszólok a kérdésbe, de egy thaiföldi túrát, és egy japán túrát felesleges összehasonlítani.
Azt mindenki tudja, hogy Thaiföld a szexturizmus miatt híres, aminek az az oka, hogy szegénység van ott. A tahi csajok viszont szépek, és ezt ki is használják. Ahogy a pasik is (ladyboy). Virágzik ott a szexipar.
Japán viszont más világ. Az fejlett ország. Egy japán nő nincs rászorulva a szexéhes, ázsiai fétises nyugati pasikra. Az országban a prostitúció is tilos.
Szóval úgy vélem, Thaiföldről nagyobb valószínűséggel visz haza egy nyugati pasi valami fertőzést, mint Japánból.
Ha ez felmerül, akkor ott már valami nincs rendben.
Tegyünk fel valamit. Én elmegyek Thaiföldre, teljesen hűséges vagyok, párom alaptalanul kér tőlem ilyet. Ott vége a történetnek, mert erre nem leszek hajlandó.
35/F
4. A kommentedből lejön, hogy még nem jártál Japánban.
8. A videó illusztráció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!