Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sehogy sem értem meg a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sehogy sem értem meg a páromat ebben?

Figyelt kérdés

6 éve elvégzett egy szakmát. Ez volt az álma, ezzel is foglalkozik részben most is. Fejlődik benne és költ rá.

Viszont nem látom benne a tüzet ahhoz hogy elérje ebben amit mond nekem, így ahogy most áll hozzá semmiképp. De ezt nem akarja megerteni.

Rettenetesen kényelmes ember amit szüleitől hozott.

Nem értem hogy akarja így elerni az álmait ebben, ha minden segítséget megkap , de erőfeszítést nem hoz hogy haladjon ezzel.

3 4 ember elmegy tőle, újat nem fogad legalább egyet mert nincs szabad helye, holott mínusz 4hely üres lett. Ha heteket itthon van se gyakorol semmit , pedig előfizetése van videokra, de 10 és 1 között kel fel.

2024. jan. 22. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ne értsed, szeresd.
2024. jan. 22. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Én se értem hogy még miért vagy vele? De azt sem hogy ő miért van veled?
2024. jan. 23. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem unod még ezeket a kérdéseket, öcsém? 😂
2024. jan. 23. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Törölték valamiért azt a válaszomat, ami így szólt (nagyjából):

“Már azt hittem, ma elmarad a <<lusta műkörmös macájára panaszkodó eltartó>> típuskérdés, de lám, mégsem”

2024. jan. 23. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:

"de 10 és 1 között kel fel."

És mikor fekszik le aludni?

2024. jan. 23. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Mit keres ez a kérdés a Saját vállalkozás kategóriában, amikor a Párkapcsolati problémák témakörbe való???

Nem kéne engedni tele spamelni a Saját vállalkozás kategóriát ilyen kérdésekkel!

2024. jan. 23. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!