Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy a párom mégis velem van amikor nem voltam az esete?
Nézd,.volt egy év rá, hogy megismerjétek egymást. Ezek szerint ez elég volt ahhoz, hogy ő félredobja a "vágyálmait" és beléd szeretett.
Nekem is volt (nem is egy) olyan párom, akit egyébként kapásból visszautasítottam volna, de mivel sok idő töltöttünk egymással, minőségi beszélgetéseket folytattunk, egyszerűen megszerettem. És ilyenkor igenis "szépül" a külső. Azokra meg ne hallgass, akik azt szajkózzák, hogy "ha jönne egy jóképű macsó, akkor elhagyna", ez baromság. Nekem is lett volna számtalan lehetőségem mással lenni, de ha valakibe beleszeretek, akkor ő van és kész.
Pedig benne van a pakliban, hogy egy év sikertelenség után lejjebb adta az igényeit - nem tudom, egyesek miért tesznek úgy, mintha ez nemlétező jelenség lenne.
Kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet, ha annyira zavar. Mi itt csak találgatni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!