Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok, de nincs rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok, de nincs rá okom. Mit tegyek ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés

A barátnőm mostanában sokat lóg egy sráccal kettesben, mert a srác meglepetés szülinapi bulit szeretne szervezni a párjának, illetve el is szeretné jegyezni, a barátnő pedig nagyon jó barátságban van a srác párjával, ezért segít neki, hogy tökéletes legyen a meglepetés. Igazából az ő együtt töltött idejük nem nagyon vesz el abból, amit amúgy velem töltene, olyankor találkoznak, ami én hazautazom a szüleimhez, vagy amikor még dolgozom. Amúgy is együtt élek a barátnőmmel, ezért sokat vagyunk együtt.

Nem gondolom, hogy megcsalna, de mégis rosszul esik, hogy ennyi időt tölt kettesben egy sráccal az elmúlt három hétben. Egyáltalán nem logikus, hogy féltékeny vagyok arra a srácra, még csak azt se gondolhatom, hogy "jó, a barátnőm nem akar tőle semmit, de tuti ráhajt az a srác", évek óta párja van, ráadásul amúgy is meleg, a pasiját akarja eljegyezni.

Viszont ha tudom, hogy a barátnőm ezzel a sráccal van, akkor olyan furcsa érzésem vannak, féltékeny vagyok, de nem értem miért.

2024. jan. 18. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
2024. jan. 18. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

" évek óta párja van, ráadásul amúgy is meleg, a pasiját akarja eljegyezni.

Viszont ha tudom, hogy a barátnőm ezzel a sráccal van, akkor olyan furcsa érzésem vannak, féltékeny vagyok, de nem értem miért."

Pöppet beteg vagy, és birtoklási vágyad van. Azonnal menj el pszichológushoz!!

2024. jan. 18. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
logikus hidd el bármi megtörténhet better safe than sorry
2024. jan. 18. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:

"rosszul esik, hogy ennyi időt tölt kettesben egy sráccal az elmúlt három hétben"

Mikor lesz a szülinap, amire készülnek?

2024. jan. 18. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:

#2 Nem gondolom, hogy beteg lennék. Az lenne a beteg, ha jeleneteket rendeznék, tiltani akarnám, stb. Nem csinálok ilyeneket. Csak kicsit rosszul érzem magam.

#4 Két hét múlva.

2024. jan. 18. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Biszex is lehet a pasi..
2024. jan. 18. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs rá semmi okod, a srác meleg, a barátnőd pedig csak abban segít neki, hogy meglepje a párját. És téged sem hanyagol emiatt, szóval nem értem mi a gond. Akkor is féltékeny vagy, ha a barátnőivel találkozik? Ha nem, akkor csak magadban tedd helyre, hogy ez lényegében ugyanolyan és nincs mire féltékenynek lenned, hiszen semmi nincs közöttük és garantáltan nem is lesz.
2024. jan. 18. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

A szexualitás nem bináris, hanem folyékony (sexual fluiditiy), viccesen (de komolyan). fogalmazva konkrétan homofób azt mondani, hogy mivel (férfiként) a férfiakat szereti, ezért nem tekinthet nőként a barátnődre.

99%, hogy nincs semmi köztük szerintem, de nem ok nélkül vagy féltékeny, sztem érzel valami ki nem mondott dolgot.

2024. jan. 18. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
A kérdező írta, hogy meleg a srác, abból indultam ki. De tegyük fel, hogy biszex. Akkor is tartós kapcsolatban van, már eljegyzést tervez és most pedig meglepetés szülinapi bulit szervez a párjának. Ezek után szerintem kijelenthetjük, hogy a saját párja érdekli és nem a kérdező barátnője. Ő csak barátként besegít a szervezésbe.
2024. jan. 18. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!