Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy kérés, hogy 3 hétre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy kérés, hogy 3 hétre van szükségem a tanuláshoz/egyetemi vizsgák befejezéséhez?

Figyelt kérdés

Másoddiplomámat csinálom a jogon, ami valljuk be, elég kemény dió és munka mellett meg, hagyjuk is … de haladok szépen.

Ismerkedek valakivel, akinek elmagyaráztam, hagyjon picit, kell nekem a teljes fókusz, nem tudok vele találkozni, csak max. egy kávéra, röviden. Ez annyira nem mozgatja.

Egy átmeneti időszakról van szó, ami után szabad vagyok és tudunk bármit csinálni együtt. Konkrét időpontot is megadtam, mikor végzek. Nincs is messze.

Mintha nem akarná megérteni, s bár üzenetekkel nem bombáz 0-24, de folyamatosan nyomatja, hogy akkor majd hétvégén, ekkor meg akkor. Szerintem szexre megy az egész, egyszer voltunk már együtt, elég jó volt és mindig hív, hogy ölelkezzünk (…)

Fordított helyzetben én őt simán hagynám, még támogatnám is, hogy kitartás stb.

Szerintetek?

2024. jan. 18. 15:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell végigmenni rajta együtt. Mindenki menjen, haladjon a saját útján.
2024. jan. 18. 18:50
 22/30 A kérdező kommentje:

Amúgy egy nap alatt teljesen kifordult magából, ma pl. alig kommunikált, azt is félvállról …

Nehéz ügy. Én szenvedek a legjobban ettől.

2024. jan. 18. 18:54
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vess véget neki. A szerelem szép dolog ha kölcsönös és az egyik toleráns a másikkal szemben ha muszáj. Ha ő nem képes rá akkor nincs keresnivalód mellette. Szenvedj inkább egyedül szakítás után mint mellette. Becsüld és főleg szeresd önmagad jobban,mint őt. Majd lesz más, aki megtesz érted, vagy te érte valamit.
2024. jan. 18. 19:21
 24/30 A kérdező kommentje:

Lehet. Úgyis csak ágytakaró lennék, amiatt meg pláne nem akarom bukni az egyetemet SEM.

2024. jan. 18. 19:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akartam írni, hogy csak nyűglődni fogsz és a vizsgáid sem fognak sikerülni. Jobb ilyenkor ha nincs kapcsolat, vagy ha van akkor egy nagyon megértő és támogató társ kell. De egyébként aki nem járt egyetemre ezt nem is fogja megérteni még talán az se aki nappalin vitte végig. Én nappalin is jártam meg most levelezőn tudom mi a különbség nappalin két nehéz alapszak is ment együtt most levelezőn egy könnyebb is nehéz mert az idő kevés rá.
2024. jan. 18. 20:24
 26/30 anonim ***** válasza:
"Semmi sincs neki, de ezzel önmagában nincs gond, csak ilyen helyzeteket nem ért meg." - De van gond ezzel, pont azért, amit írsz: lövése sincs mi az, hogy dolgozni, mi az hogy mellette tanulni, és fingja nincs arról, hogy mivel jár az egyetem úgy egyébként. Meg mi az, amikor a munkád nem csak annyi, hogy bemész időre, eljössz, amint lehet, a kettő közötti időt meg eltinglitanglizod, de nincs szakmai kihívás, nincs benne élvezet, stb. Ez nemcska most gond, hanem hosszú távon ugyanúgy nem tolerálná, hogy neked nem melód van, hanem hivatásod, ami lehet, hogy nem akkor ér véget, amikor kongatnak...Más életstílus, már gondolkodásmód. Akár romantikusan is hangozhatna, hogy ennyire veled akar lenni, de inkább red flag, hogy láthatóan neki nincs élete, amivel megtölthetné tartalmasan a napjait, és már most nem érti, hogy neked viszont van, és most sajnos vagy sem, annak kell lennie a prioritásnak. Szerintem építsd le, nem való hozzád, ez kristálytisztán látszik. Önző és teljesen más világban él.
2024. jan. 19. 05:58
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2024. jan. 19. 08:44
 28/30 anonim válasza:
100%
Utolsó mindent leírt. Engedd el, most a vizsgáid a legfontosabbak. Azt az energiát, amit ez a pasi már most elvesz tőled azzal,hogy rajta agyalsz, simán a tanulásra fordíthatnád. Az értékes energiádat viszi. Nekem is volt egy ilyen pasim, mi együtt is voltunk 1 évet, én orvosis vagyok, és az istennek se akarta megérteni, hogy nekem tanulnom kell, és nem érek rá mindig vele foglalkozni. Jött az érzelmi zsarolásaival,később meg az alázásokkal, hagyjuk is, dobtam :) Életem legjobb döntése volt :D
2024. jan. 21. 13:45
 29/30 A kérdező kommentje:

Respect az orvosi miatt, kőkemény.

Amúgy pedig köszönöm :)

2024. jan. 21. 16:01
 30/30 anonim válasza:

Köszönöm :)

Azért a jog munka mellett is kemény lehet. Kitartást!

2024. jan. 22. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!