Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy kérés, hogy 3 hétre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy kérés, hogy 3 hétre van szükségem a tanuláshoz/egyetemi vizsgák befejezéséhez?

Figyelt kérdés

Másoddiplomámat csinálom a jogon, ami valljuk be, elég kemény dió és munka mellett meg, hagyjuk is … de haladok szépen.

Ismerkedek valakivel, akinek elmagyaráztam, hagyjon picit, kell nekem a teljes fókusz, nem tudok vele találkozni, csak max. egy kávéra, röviden. Ez annyira nem mozgatja.

Egy átmeneti időszakról van szó, ami után szabad vagyok és tudunk bármit csinálni együtt. Konkrét időpontot is megadtam, mikor végzek. Nincs is messze.

Mintha nem akarná megérteni, s bár üzenetekkel nem bombáz 0-24, de folyamatosan nyomatja, hogy akkor majd hétvégén, ekkor meg akkor. Szerintem szexre megy az egész, egyszer voltunk már együtt, elég jó volt és mindig hív, hogy ölelkezzünk (…)

Fordított helyzetben én őt simán hagynám, még támogatnám is, hogy kitartás stb.

Szerintetek?

2024. jan. 18. 15:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Most ez a gond, de ha vele maradsz, lesz más is. Teljesen eltérő az, ahogyan a világot látjátok.
2024. jan. 18. 17:30
 12/30 anonim ***** válasza:
52%
#9 Ezt már most elfelejteném, nagyon ki fog ütközni a képzettségek közti különbség.
2024. jan. 18. 17:31
 13/30 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom.

Direkt elmentem hozzá és személyesen kértem meg.

Most meg jön a hétvégével és puffog, hogy nem érek rá, de meg sem ígértem 😵‍💫😳

2024. jan. 18. 17:32
 14/30 A kérdező kommentje:

De szeretem.

Ez a hatalmas különbség engem nem zavar egyelőre.

2024. jan. 18. 17:42
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem veled akar lenni és nem pont szexre értem. Lehet, hogy csak az van benne természetesen, de akkor se biztos. Hiányzol neki, nem tudja magát lefoglalni ami már probléma. Hiába végzel munkába be fogsz állni és nem lesz rád idő annyi,mint ő szeretné ugyanúgy. Szóval hiába szereted/szeretitek egymást úgyse lesz jó vége ennek az ismerkedésnek.
2024. jan. 18. 18:07
 16/30 A kérdező kommentje:

:(

2024. jan. 18. 18:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Kivétel ha megembereli magát, türelmesen kivárja az idejét, lefoglalja magát. Ha ő képtelen rá akkor nem hozzád való.
2024. jan. 18. 18:16
 18/30 A kérdező kommentje:

Akkor nem kérek sokat, őszintén?

2024. jan. 18. 18:18
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérsz sokat, bár én azért koptattam le egy pasit mert a munka mellett tanulok és nálunk nem csak a vizsgaidőszak húzós nekem kb nincs életem. De nagyon hiányzik és én el se mondhattam neki az okát odáig el se jutottunk igazából lehet nem is én koptattam le hanem ahogy írtam azt vette annak, valami tudat alatti cucc (nem vagyok kattant) na ezt csak azért írtam mert én még egy darabig szenvedek az egyetemmel, de három hét semmi. Annyit aki nem tud kibírni az nem is szeret igazán. Amúgy szerintem is ki fog ütközni a kesőbbiekben is nálatok ez a nagy különbség. 😔
2024. jan. 18. 18:23
 20/30 A kérdező kommentje:

Utolsó,

Teljesen megértem, amit írsz, átérzem, milyen lehet.

Nekem sem jobb, de ezt választottuk, most ezen kell végigmenni :)

2024. jan. 18. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!