Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Nem tudom mit tegyek? Rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 30 eves nő vagyok. Megismerkedtem egy férfival 27 eves. Karacsonykor jöttünk össze tehát friss. Vannak tervei amit pár éven belül elakar érni. Három év mulva szeretne gyereket, addig videken akar egy házat venni.

Most ugy néz ki szerintem rá stresszelt erre hogy már ennyi idős es nem tett előre lépést hogy ezeket elérje. Kiakar menni külföldre hogy ott összeszedjen pénzt és hitelel megvalósítsa a lakás vásárlást.Örülök hogy vannak tervei hiszen a tervek jók és ha megakarja valósítani az ember. De most kezdtük el együtt és lépésekben kéne előre haladni, még megismerni egymást jobban, a bizalom se alakult ki stb. De ez nem segít majd hogy ritkán fogunk találkozni.Ez az út kb. akkor jött szóba amikor elkezdtunk ismerkedni. Akkor azt mondta ha változik a magán élete parkapcsolat terén lesz valaki akkor nem megy el. Erre most úgy döntött megy. Azt érzem hogy a célja a legfontossabb nem én.

2024. jan. 18. 11:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Most biztos elégedett vagy és megnyugodott a kicsi lelked hogy kimondtad amit gondolsz és nem magadba tartottad. Ez nagyon cuki :D
2024. jan. 20. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!