Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Meghalna értem” de mégsem képes semmire sem, miért van ez?
Figyelt kérdés
Párom azt állítja ő nekem az igazi, bármit megtenne értem, meg persze minden amit csak el tudtok képzelni. Ezek ellenére a legapróbb gondjainkat sem akarja megoldani és semmi változás nem történt mióta döglődik a kapcsolat, legalábbis részemről. Neki tök oké az egész, ha szakítanék vele abba is beletörődne, de ő “meghalna értem” ezt kb mindennap elmondja2024. jan. 16. 19:20
11/16 anonim válasza:
Őt ez az egész nem érdekli, csak neked fontos. Lózungokat dobál, hogy azért hátha mégis maradsz, de ha szakítasz, neki úgy is jó. Mert tenni nem fog ellene.
12/16 A kérdező kommentje:
Igazatok van, koszonom a megerositest
Utjara eresztem aztan beszamolok mennyire hatotta meg 😂😂😂😂😂
2024. jan. 17. 11:22
14/16 anonim válasza:
Ez ismerős picit, velünk egy nagy dolog van amit nem hajlandó megtenni pedig kb mindennap elmondja hogy bármit megtenne értem, mondom jó akkor ezt miért nem teszed meg, de jaj hát ezt nem mert blablabla...
De ha ilyen apró dolog van és azt se akkor csak mondja amit hallani akarsz de telibe szarja az érzéseidet. Ez nem fog változni.
16/16 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 27
2024. jan. 17. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!