Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 22 éves ő 15 éves. Érdemes ilyen kapcsolatba bele vágni vagy keressek mást?
Én nem vágnék bele mert egyrészt írod, hogy az idősebbekre buksz, másrészt a távolság meg a korkülönbség gondot okozhat.
21/L
Az én párom előttem szinte csak 1-2 évvel idősebbekkel volt. Azonban én megjelentem az életében 16 évesen, amikor ő 24 volt. Ennek már 5 éve. Azóta is együtt vagyunk boldogan :) Nem számít a kor, ha a gondolkodásotok azonos. Lehet, hogy ritka az érett, felelősségteljes fiatal lány, de szerintem te is egy ilyennel találkoztál. Itt egyedüli negatívum a távolság... De hidd el, nem feltétlen jobb az a kapcsolat, amikor egymás szájában vannak a hét minden napján! Én is csak hétvégén tudok érdemben a párommal lenni. Úgyhogy.. én azt tanácsolom, hogy hallgass a szívedre!
21/L
Idén te 23, ő 16 lesz. Három év múlva pedig te 25, ő 18.
22L
ma 11:03
Szeretem az okos lányokat. Leszel a feleségem?
11:06!
Írj privit és megbeszéljük!
a korkülönbség egyáltalán nem zavaró (vagyis szerintem) az életkor csak egy szám. Ami belül van az teljesen más. Viszont a távolságot nem mondanám pozitív dolognak. Ha úgy érzed meg tudnátok oldani, hogy minimum hetente találkozzatok akkor talán nem olyan gáz. (vagy rajtatok múlik meddig bírjátok ki egymás nélkül) De ha a távolság miatt nagyon ritkán jönne össze a találkozás, akkor előbb utóbb az egyikőtök úgyis meg fogja unni:/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!