Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legnagyobb dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb dolog, amit elnéztél a párodnak/exednek? Mi tartott mégis mellette?

Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Tegnap rossz villat rakott ki az ebedemhez. De megigerte, hogy vigyazni fog.
2024. jan. 12. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Medium rare-re sütötte a steakemet, holott tudja hogy nem úgy szeretem. Legközelebb ha ez elő mer fordulni, instant szakítás...
2024. jan. 12. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Középen nyomta meg a fogkrémes tubust. Ma sem tudom, hogy helyes volt-e megbocsátani neki.
2024. jan. 12. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A teraszon folyton a betonra hamuzik. Már 9 éve cseszegetem érte, de nagyobb hibája nincs. Szeret, megbecsül, a tenyerén hordoz.
2024. jan. 12. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Megcsalt
2024. jan. 12. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Érzelmileg megcsalt, majd pár hónappal később testileg és érzelmileg is. Majd azt hazudta vége a kapcsolatnak, de folytatódott.

Ja, bocsi nem néztem el.

2024. jan. 12. 23:24
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Nem nagyon szeretek részletekbe menni, tul.képpen az elejétől kezdve rossz időszakaink voltak és világian durva különlét után lett jó kapcsolatunk. Nárcisztikus dolgai voltak, elfelejtett dolgokat, a szemembe hazudott, mégis én voltam a rossz mindenért. Tipikus nárcisztikus. 3 napokra képes volt eltűnni minden második héten. Felmerült bennem az is, hogy megcsal. (Ez nem volt igaz.) Volt egy nagyon komoly nyári balhé 20-ban és ott - a többiek véleménye szerint - senki nem bocsátott volna meg senkinek köztünk. Engem sem kellett félteni. Velem egy "valódi" nárcisztikus nagyon rosszul járna és egész életét megbánná egészen következő életig. Ehelyett egy este alatt átfordult vele a világ, belátta az igazamat, és valójában nem tudta megmagyarázni. Akkor utolsó eséllyel gyúlt bennem egy villanykörte, hogy itt valami nem stimmel. Nyilván nagyon erős szerelem tartotta bennem a kitartást. Onnantól a többiek néztek ki minket és el is indult lejtőn az egyik barátságom. Amúgy pluszban volt egy szószkeverőnk és ő is hozzájárult már akkor. Lassan kiderült, hogy egy gyógyszer mellékhatása okoz nála mentális problémát. A gyógyszer abbahagyása elkezdett pozitív változásokat hozni, de a szószkeverőnk bele tudott avatkozni és valahogyan szétszedett minket. Hosszú időre. Nem is szakított valójában, csak eltűnt és külön életet kezdett élni. Vagyis azt hitte, hogy szakított. Semmi oka nem volt. Nehéz ezt így elmesélni és azóta ő már nem is tudja. Mivel én nem hagytam, rettentően durva sárdobálások zajlottak köztünk. Egész társaság is ellenem fordult, a barátomat is ellenem fordították. Mégis kitartottam. Mert tudtam, hogy nem önmaga és ezt ellenem tették rajta - még v.sz.l. utolsó lehetőségként elkapva. Annyira durván viselkedett, amit senki az életben nem viselt volna el és nem küzdött volna érte. Én igen. Konkrétan nárcisztikusság helyett téveszmés tüneteket produkált. Egyszercsak legváratlanabbul fordult a kocka, megjelent, leszámolt a társasággal, megbánt mindent, és helyre akarta hozni. Megszűnt minden negatív viselkedése és teljesen más illető lett. Illetve közben rávették szedni is a gyógyszert, alternatív magyarázatok mellett ez is benne van a magyarázatban, ezzel is sakkban tartották. Ellenben az egykori barátom nem törölte le a képeinket és hirdetett minket bolondoknak. Tehát érdekes módon addig ő jó volt nekik valamire, a szószkeverőnek jó volt ellenem, most hirtelenül ő is bolond lett. Amikor normális lett, akkor nekik bolond lett. :D Ebből pedig következő lett: egykori barát ellen sikeres rendőrségi eljárás, pénzbírság, és távoltartási végzés. Azóta együtt élünk boldogságban, semmiféle tünete nincs, nem szed gyógyszert.

Mindezáltal azon az elven vagyunk, hogy az igaz szerelem bármit legyőz. Bár ilyen történet nem szokványos mindenkinél és nem volt önmaga.

2024. jan. 13. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
A konkrét szószkeverőnk sajnos olyan ügyesen csinálta, hogy nem maradt bizonyíték. Pedig több társasággal megtette már ezt és be kéne kasztlizni. Pont a barátomnak pletykált hazugságot rólam, aki így már nem volt partner az ügyben és átállt a gonoszhoz.
2024. jan. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!