Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudok segíteni a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok segíteni a páromnak?

Figyelt kérdés

A párom a munkája miatt nagyon stresszel. Látom rajta hogy felemészti ez a projekt, utálja a gyökér fönökét, a lusta munkatársait, meg úgy mindent. De sajnos nem tud munkahelyet váltani, több éve ennél a cégnél dolgozik, még egy hónapot kell várnia és a projekt vèget ér és ùj csapattal fog dolgozni. Nagyon is együttérzek vele, és szivesen segítenék ha tudnék, de gôzöm sincs hogyan. Ami a legszarabb hogy az a stressz ami èri, lefárasztja, Nincs semmi hez sem kedve, ja meg kötözködik a nap 24 órájában, ami meg engem rohadtul zavar, mert minden rajtam csattan . Ha meg megmondom neki hogy ne rajtam vezesse le a munkahelyi stresszt, rámkiabál hogy “nem rajtad vezetem le” XD szóval együttérzés ide vagy oda, azèrt az Nekem is véges a türelmem

Mit tudnék tenni?

2024. jan. 12. 04:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Pár napra menj el otthonról, akkor majd állít magán. Ha meg nem, akkor menj végleg.
2024. jan. 12. 05:35
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Csak tipp: a legjobb feszültség oldás a szex. Gondolom erre most nincs a párodnak idegzete. Ezért egy nyugalmasabb estén súgd a fülébe ,hogy most csak te foglalkozol vele, úgymond ajándekot adsz és kényeztesd. Egy jó orált kapni úgy, hogy csak élvezni kell minden férfit kikapcsolna. És hátha az a gondolat is megerősödne benne,hogy te mellette vagy ,támogatod. Aztán ha majd változik a helyzet ez pozitív emlékként fog benne munkálkodni!

Nekem ez segítene.

F

2024. jan. 12. 09:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ilyen esetben a szex sem fog menni.
2024. jan. 12. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 jah nagyon jó ötlet idegből kúrni. Ment a taps…
2024. jan. 12. 09:26
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #2!

Szövegértésből 1-es!

Nem azt mondtam, hogy szeretkezzenek! Azt mondtam ,hogy pippantsa le a párját mindenféle viszonzás kényszere nélkül!( Feltételeztem, hogy a kérdező nő. Bár nem derült ki pontosan)

Olvass értelmezz mielőtt véleményezel!

2024. jan. 12. 09:33
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
*Kedves #4!
2024. jan. 12. 09:36
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez marha jó! A pasi nem képes feldogozni a stresszt, csak a párján levezetni, meg kötözködni egész nap. Erre megoldás, a nő pippantsa már le csak úgy szeretetből, mert szegény pasinak az biztos jó lenne.

Persze az nem számít, hogy a nőnek meg az lenne jó, ha nem rugdosna bele a fickó minden sz@rért,amit nem tud normálisan kezelni.

2024. jan. 12. 10:21
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

Kedves #7!

Kirohanásodból ítélve te nő vagy. Ráadásul olyan aki el sem tudja képzelni, hogy egy jó kapcsolatban sem mindig tejföl az élet. És van amikor az egyik húzza fel a másikat a padlóról és van ,hogy fordítva.

Te elvárod, hogy a párod mindig legyen toppon,minden problémát oldjon meg és neked ne kelljen a piszlicsáré lelki gondjaival az értékes életedben foglalkoznod!

A kérdező hölgy(?) segítséget kért mert látja ,hogy a társa bajban van. Feltételeztem ezek alapján ,hogy szeretik egymást.

Nem tudom melyik sorból olvastad ki, hogy a pasi(?) mindig is ilyen? Az baj ha két sor alapján álltalánosítasz! Honnan tudod hogy előtte milyen volt a kapcsolatuk? Honnan tudod, hogy a társ nem tette-e meg már ugyanezt a kérdezőért többször?

Persze, elérhet a kérdező arra a pontra ahol már bántja a sok zrikálás de szerintem ő tisztában van vele, hogy ez pillanatnyi állapot (a stresszes munka miatt). Míg te csak álltalánosságban büfögted ide, hogy a pasi legyen mindig erős,oldja meg ha gondja van és egyébként is mi a faszt akar ?! Méghogy egy kapcsolatban ketten oldják meg a nehéz feladatokat? Társként segítsen a párjának? Hová fajult ez a világ!!!!!!

Eléggé tudom sajnálni a "párodat".

2024. jan. 12. 12:09
 9/14 A kérdező kommentje:

Jesszus micsoda csatatèr lett a kèrdèsembôl..

Megjegyzem: Igen, nô vagyok, és ugyancsak megjegyezném nem fogom lepippntani, bár értékelem a kreatív ötletet.

Ha bárkinek van nem szexuális töltetû válasza, örömmel olvasom

2024. jan. 12. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Egy kevésbé ideges pillanatában, amikor nem csináltok semmi mást (esetleg főzz vagy rendelj egy este vacsorát és üljetek re rendesen, megterítve szépen stb. enni) mondd el neki ezt kb. így, ahogy leírtad, kedvesen, ne támadólag. Kérdezd meg, hogy hogyan, miben tudod támogatni a hátralévő hónapban? Mit akar - hagyd békén, ne is szólj hozzá vagy főzz neki valami finomat vagy menjetek el valahová vagy masszírozd meg vagy pippantsd le vagy hallgasd meg minden este a sirámait - mit szeretne? Mert te szívesen segítesz ha tudsz, és megérted, hogy stresszes most az élete, de te erről nem tehetsz, ne téged bántson emiatt, ez neked nagyon rosszul esik és igazságtalan is.

Ha akkor csattansz fel, amikor bunkó - bár igazad van - nem fog segíteni, védekező álláspontra fog helyezkedni.

Mióta tart ez? Biztos, hogy egy hónap múlva változások lesznek?

2024. jan. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!