Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez valami mentális betegség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami mentális betegség?

Figyelt kérdés

A barátom előállt azzal, hogy ő szeretne kövér lenni. Egész életében vékony volt, sőt, már inkább alultáplált. Edz rendszeresen, egészségesen étkezik, és bár most már nem olyan csont és bőr, mindig is panaszkodott, hogy nagyon vékony. A beszélgetés ilyen "coming out"-ként hatott, hogy ő mindig is szeretett volna duci lenni. Mutatott képet, hogy nagyjából meddig szeretne eljutni, ami nekem már kicsit sok, de igazából én részemről csinálhatja, nekem az is tetszene. Nagyon nehezen hízik, és megkért arra, hogy segítsek neki azzal, hogy ha úgy látom aznap keveset evett, vagy egy étkezésnél keveset szed, akkor szóljak rá, hogy többet kellene.

Nekem nagyon furcsa ez az egész, mert általában fordítva szokott ilyen lenni. Egyből az jutott eszembe, mint amikor valaki más neműnek érzi magát, mint amilyennek született.. ez is valami hasonló lehet? Engem nem zavar addig, amíg egyébként egészséges, és nem szemét kajából akarja összeszedni a plusz kilókat, meg mozog mellette. De akkor is furcsa.

2024. jan. 11. 15:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Te csak az etetés-fétises vagy... újabb köntösben :D
2024. jan. 14. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!