Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék segíteni neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék segíteni neki ebben a helyzetben? 18/L

Figyelt kérdés
Barátom szintén ugyanannyi idős, mint én, 2023 szeptemberében jöttünk össze. Az anyukája nemrég halt meg, azóta az apjával él, aki nagyon sokat veri azóta minden ok nélkül. Megesik, hogyha hozzá akarok érni, elhúzza magát, mert mindene fájt. Illetve amióta ez törtténik vele,sokszor ingerülten szól hozzám, vagy éppen csak csendben ülünk egymás mellett, mert nincs kedve velem beszélni. A barátai is mondták, hogy magábazárkózott, ők is akárhovva hívják, nem akar velük elmenni sehova.
2024. jan. 11. 00:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves? Kategóriából ítélve felnőtt.

Keményen hangzik, de... üssön vissza. Felnőtt ember, jogában áll megvédeni magát.

Persze nem kell a szrt is kviernie az apjából, de megfogja, lenyomja a földre és ráül és kényszeríti, ohgy nyugodjon le. Még csak fájdalmat sem kell okoznia, elég ha lefogja.

Vagy rendőrség.

Lehet kegyetlenül hangzik, de itt az a kérdés, hogy engedi-e az apjának, hogy megnyomorítsa ha nem is egy életre, de évekre, évtizedekre, vagy nem. Az apja egy agresszor és lehet, hogy sokat köszönhet neki, de jelenleg veszélt jelent rá, ezért éppúgy meg kell védenie magát vele szemben, mint egy utcai kötözködővel szemben.

és természetesen minél hamarabb költözzön el. Ebben talán tudsz valamit segíteni, talán nem. Munka, pénz, albérlet, szívességlakás. Ha kell, távoltartási végzés.

2024. jan. 11. 00:53
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Sereg vagy rendőrség, ha van érettségije. Szállás, meló, jövő.
2024. jan. 11. 01:26
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Kísérd el a rendőrségre és tegyetek feljelentést.
2024. jan. 11. 02:57
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Test ápolóval meg kell kínálni a fatert!
2024. jan. 11. 08:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es válasz durván hangzik, de a legtöbb esetben működik. Az én apám is csak addig volt jani, amíg nem ütöttem neki vissza. Érdekes, azóta nem jön nekem.
2024. jan. 11. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Fel kell jelenteni. A fiúnak pedig valami lakhatasi alternatívát szerezni. Gyamigy már nem segít, mert felnőtt. Tényleg valami bentlakásos munka lenne a legjobb. Költözzön el. Ha gyengébb fizikus, akkor nem fog tudni szembeszallni az apjával.
2024. jan. 11. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Járjon el a srác valamilyen edzésre.

Esetleg próbáljon meg elköltözni.

2024. jan. 11. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
2. vagyok, szokás szerint lepontozva. Pedig ez legalább valós, gyors, reális lehetőség.
2024. jan. 11. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk visszaütöttem 16 éves koromtól kezdve, aztán amint lehetett leléptem.
2024. jan. 14. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!