Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a meleg kapcsolatok a legtöbb esetben nem működnek?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg hogy ha egy férfi felvállalja a melegségét vagy biszexualitását akkor szerelem és komoly kapcsolat helyett inkább össze-vissza váltogatják a partnereiket vagy ha össze is állnak állandóra valakivel az is inkább a szexről szól és nagyon gyakori a megcsalás és a gruppen szex is. Azért fontos kérdés mert ez a hőn áhított elfogadáson erősen ront szerintem...

2024. jan. 10. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
A leszbi noknel sem. Miert? A melegek joval indulatosabbak es feltekenyebbek. Ossze verekednek,ocsmanyul beszelnek ,feltekenyek mindenkire es maximaliaan a legdurvabb kisebbsegi komplexussal rendelkeznek.
2024. jan. 10. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Egyszerűen nincs így, ez ilyen gyűlölködő kamu, előítélet.
2024. jan. 10. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a nem meleg kapcsolatok zöme szintúgy nem működik. Egymással és magukkal is türelmetlenek az emberek, se önismeretük nincs, se valódi önbizalmuk, a hűség szó értelmét és mélységét pedig egyáltalán nem értik, nem élik.
2024. jan. 10. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Néhány tapasztalatból azt láttam, hogy egyes melegek mentális gondokkal küzdenek és tényleg képtelenek normálisan viselkedni egymással. Pedig nem vagyunk már a középkorban és annyira a hadjáratos törvénynek sem sikerült áskálódnia. Konkrétan volt olyan, hogy egy meleg srác két kapcsolatomba is beleavatkozott és közben neki soha nem volt senkije 40 évesként. Mindenkinél kákán is csomót keres, mindennel baja van, és a többi. Megpróbálta kimagyarázni, de második esetben nagyon nem sikerült és végül megtoroltam.

Ha csak az egyik fél rontja el, már sajnos rossz hatással van a másik életére is. S lehet, hogy az a másik nagyon rosszul dolgozza fel. Tehát láncreakció és így megy tovább.

Bár mostanában heterókkal vagy identitástól függetlenül nézve is vannak társadalmi problémák. "Ennyi pénzed legyen, autód legyen, nem élhetsz anyucival... Különben hozzád sem szólok!"

2024. jan. 11. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja: a 40+ évesnél tuti vagyok abban, hogy lett volna több pasija és elmarta magától mindet hülye viselkedéssel. S akkor másiknak sincs senkije hosszabb ideig, ami rosszul hathat rá.
2024. jan. 11. 09:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert egy meleg kapcsolatban két férfi van. A férfiak között pedig sokkal több van akit a nemiszerve vezet. Hetero kapcsolatban is így viselkednének ha a nők hagynák.
2024. jan. 11. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!