Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom a jövőnkkel játszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom a jövőnkkel játszik?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt és nagyon szeretnénk már gyereket, főleg én!

A párom egy elég egyedi személyiség mert alapjáraton a légynek sem tud ártani, kikíséri a szúnyogot a házból! 😅 A gyengébbeknek mindig segít, sokat adományoz állatmenhelyeknek is és még sorolhatnám..

És akkor most jön a DE…

Ennek ára van..ugyanis ahhoz, hogy ennyire nyugodt és kiegyensúlyozott legyen van egy hülye hobbija..

Az idióta haverjaival 1-2 havonta elmennek egy erdőbe és hülyére verik egymást egy másik csapat szurkolóival!

Nagyon félek, hogy egyszer komolyabban megsérül és ez majd kihat a családi életünkre!

Jár küzdősportozni is és néha onnan is agyonverve jön haza..

Elmondása szerint ez kell neki ahhoz, hogy ennyire nyugis legyen a hétköznapokban..

De én nagyon félek és féltem!

Szerintetek mit csináljak? Engedjem neki vagy állítsam választás elé?

28/l

2024. jan. 10. 13:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Ha választás elé állítod akkor kirak, vagy enged neked, de fel fogja hánytorgatni, akár majd téged ver össze ha elmondása szerint neki a békéhez verekedésekre van szükség.

Ne haragudj, de össze se jöttem volna vele, az még oké, hogy küzdősporttol, de hogy erdőbe jár verekedni sehogy se értelmes dolog. Szerintem nincs ki mint a négy kereke ha úgy nyilatkozik.

2024. jan. 10. 13:44
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

"7 éve vagyunk együtt és nagyon szeretnénk már gyereket, főleg én!"

Ha csak főleg te akarsz gyermeket akkor nem kéne vállalni, mert ő nem igazán szeretne. Eljegyzésen, házasságon gondolom nem vagytok túl ha barátként emlegeted.

Egyébként 28 évesen már nőről beszélünk és nem lányról!

Én szerintem nektek gyerek nem való és nem csak azért, mert ő egy hülye idióta, mint a haverjai és neki szüksége van verekedésre hanem azért, mert ő gyermeket nem szeretne igazán!

Ugyanúgy eljárna a hátad mögött verekedni ha megszületne. Havi 1-2 alkalom püfölés az erdőben (WTF?) és még küzdősport mentén is nem arra utal, hogy százas és inkább ne is szaporodjatok. Minden bántás nélkül írom, téged és a nem létező gyermeket sajnálnám.

2024. jan. 10. 13:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Had csinálja.

Választás elé állítani? Igy ismerted meg nem?

Ezt az erdős dolgot én se viselném el, de az elején se viseltem volna el.

2024. jan. 10. 14:05
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

A barátod olyan, mint egy profi boxoló, mma-s stb., csak éppen ő nem kap érte pénzt, mert nincs azon a szinten. (Lehet, hogy ilyen irányba kellett volna mennie már eleve.)

Te eddig is tudtad, hogy milyen hobbijai vannak, milyen a természete... Az elmúlt években nem merült fel benned egyetlen gondolat se a közös jövőtöket illetően?

2024. jan. 10. 14:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez a magyar, vagy a lengyel film? A lengyel jó volt, a magyar gagyi.
2024. jan. 10. 14:06
 6/16 A kérdező kommentje:

Mindig is gondoltam rá, hogy ez nem normális de megmagyarázta, hogy ez is egy sport..

Valaki itt már leírta, Lengyelországból származik és ha jól tudom ustawka-nak hívják!

Ezen kívűl nincs semmi okom panaszkodni, rengeteg puhap*cs pasival ismerkedtem anno és őt megszerezni egy főnyeremény volt azok után!

Engem csak az ijeszt meg ha esetleg úgy megsérül, hogy ottmarad.. vagy ő sért meg valakit annyira…

2024. jan. 10. 14:18
 7/16 A kérdező kommentje:
2024. jan. 10. 14:20
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem normális, szabadulj meg tőle ha jót akarsz magadnak.
2024. jan. 10. 14:22
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Ezek illegális verekedesek ha valakit megöl akkor lezárhatják. Vagy őt ütik ki annyira. Mi lesz veled egyedülálló anyaként? Gondolkodj már. Puhapöcs pasik....A te barátod nemhelyes!

Aki verekedés nélkül nem tud nyugodt lenni, ráadásul verekedik illegális módon az zakkant, de komolyan.

(Le lehet pontozni 50%-os. )

2024. jan. 10. 14:26
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
"Ezen kívűl nincs semmi okom panaszkodni, rengeteg puhap*cs pasival ismerkedtem anno és őt megszerezni egy főnyeremény volt azok után!" Van egy olyan sejtésem, hogy meg is érdemlitek egymást... azonos szellemi színvonalon vagytok. :D
2024. jan. 10. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!