Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit szeretek de olyan messze lakik, hogy oldjuk meg?
hát ez elég gáz, az én barátom "csak" 80km-re lakik, deh az is éppen elég :(
az oké h neked nem kell más lány, deh ha együtt vagytok, és nem tudtok annyit együtt lenni amennyit akartok, az se jobb :(
Ha gimibe jártok, akkor várjátok meg, míg vége lesz, és majd 2 év múlva sokkal többet találkozhattok. Ha nem oldaható meg az, hogy kettőtök közötti helyen találkozattok, akkor sajnos ki kell bírni, de pl. néhány hétvégét egymásnál tölthettek. Addig is msn, telefon stb.. És át tudom érezni a problémád, nekem is ugyanez...
De nemsokára itt a nyár:) és akkor remélhetőleg lesz rá lehetőség.. addig meg csak nézz fel az égre, és gondolj rá, és reméld, hogy ő is épp ezt teszi:D
A szerelem a legnehezebb dolog a világon. De ha szereted azt a lányt, akkor bármit túléltek. Ja, és fel a fejjel!:D
Legalább nem unjátok meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!