Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a fiúk?

Figyelt kérdés
Tehát a barátom nem olyan megnyílós tipus,de mondtam neki,hogy az sem jó ha nem mondja el ha valami bántja és így próbáltam már erről vele beszélni.Próbalok most valami megoldást találni hogy mivel járhatnák a kedvében:)(normálisakat kérhetnék szépen)
2024. jan. 8. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz ez alatt?

Valamivel meg akarod lepni az ágyban?

2024. jan. 8. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem a kérdést,de annyit tudok, nem vagyunk egyformák, így kinek mi jön be.
2024. jan. 8. 18:20
 3/5 anonim válasza:
100%
Jobban kellene a barátodat megismerni. Mert még akinek nincs kifejezett fétise, azok között is homlokegyenest különbözhetnek az igények. Nincs 2 egyforma ízlésű ember. Még ételben sem, nemhogy a szexben, ahol amúgy is végtelen variációs lehetősége van a szokványostól eltérő igényeknek. Még akiknek semmilyen perverzitása nincs, azok közt is az egyiknek a cici, a másiknak a popsi, illetve az egyiknek a fehérnemű, másiknak meg aki hordja, a kedvence. Még 2 teljesen "normális" ember sem egyforma. Semmilyen szempontból sem.
2024. jan. 8. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Bocs, de ha kommunikálni sem tudtok akkor nem a barátod!
2024. jan. 8. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ő a te párod nem a miénk, tudni kéne mit szeret.
2024. jan. 8. 20:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!