Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párodat azonnali hatállyal eltavolítaná a munkahelye, de te már többször is kisegítetted pénzzel?
Figyelt kérdés
Több krízisen is meresztül mentetek, ahol a te segítséged nélkül elég nagy bajban lett volna.2024. jan. 8. 15:19
11/22 anonim válasza:
Mit csinálnék?
Vele beszélném meg. Első sorban magammal, hogy belefér-e ez nekem, szívesen segítek-e. Attól még, mert a párod, egyáltalán nem kötelességed bármit is kifizetni neki.
12/22 anonim válasza:
10-ből 8 csajom diáklány volt, sosem volt gond, hogy fizessem a dolgaikat. Férfiként ez alap.
13/22 anonim válasza:
12 - Miből gondolod, hogy férfi a kérdező? Egyébként ez nem minden férfinak alap.
14/22 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, nem feltétlen alap.
2024. jan. 8. 17:03
15/22 anonim válasza:
13 és 14-kérdező.
12. vagyok. Szerintetek akkor hogyan kell "menedzselni" egy kapcsolatot, ha az egyik fél dolgozik, a másik tanul, és nincs jövedelme??? Járjak egyedül étterembe, meg színházba, meg nyaralni, ő meg üljön otthon..., de kikapcsolt villanyórával!?
16/22 anonim válasza:
#15 de itt nem erről a szituról volt szó. Az, amikor a másik fél tanul, az teljesen más helyzet, mint amikor ingyenélő és lusta és kirúgatja magát a munkahelyéről, de elvárja, hogy a másik fizesse a lakhatási költségeit pl. Mondjuk tanulás mellett is lehet diákmunkát vállalni (legalábbis a legtöbb szakon), de ha ez nincs, akkor is még mindig ott van, hogy ő tanul, tesz valamit a jövőjéért. A kérdésből nem derül ki, hogy a kérdező párja ezt tenné-e, itt csak az derül ki, hogy amúgy keresőképes emberről van szó, hiszen legalább egy munkahelye már volt (ahonnan most kirúgták valamiért), így egyáltalán nem elvárható a részéről, hogy más fizesse helyette akár az albérletet, akár a rezsit. A diákokat meg optimális esetben a szüleik (is?) támogatják, nem a párjuk feladata fizetni a villanyszámlájukat.
17/22 anonim válasza:
Keresnék neki másik munkát. Az exemnek még külföldöt is javasoltam. Amugy ha en lettem munkanelkul egy pasim se segitett soha (na jó 1 et kivéve egyikse), ha barkinek megszunik a munkaviszonya en se segitek de senki nem is kéri. Pikk pakk találnak a pasik másik állast.
18/22 anonim válasza:
Kérdező, jó lélek vagy, de ami sok az sok. Finoman mondd meg, hogy ő már erős és ügyes, te pedig már nem bírod/akarod tovább vállalni az anyagi gondjait.
19/22 anonim válasza:
0%? Lepontozó verseny? Mehet! Benne vagyok!
20/22 anonim válasza:
Voltam ilyen párkapcsolatban. Kidobtam 2 év után. Erre nem lehet családot alapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!