Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jegelnétek az óvodáskorotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jegelnétek az óvodáskorotok óta tartó barátságot, ha a párodat nagyon irritálja a haverod?

Figyelt kérdés

Én tisztában vagyok vele, hogy flúgos a haverom. Már már proli szinten tolja néha a hülyeségeit. Engem nem igazán zavar, ő ilyen és kész.

Sokszor munkanélküli, céltalanul éli az életét. Most is csak maszekolgat, fát vág stb. Sűrűn nincs pénze, de sose kér tőlem, nem húz le.

Együtt nőttünk fel. Minden hülyeségben benne voltunk, szép emlékek. Vannak más haverok is, de ők csak simán barátok. Felnőttként ismertem meg őket, valahogy nem tartom őket csak simán jó barátnak. Persze ők sokkal normálisabbak, és a párom őrül is nekik.

1-2 naponta találkoztam a bolond haverommal, mielőtt összejöttem a barátnőmmel.

Viszont már többször megmondta barátnőm, hogy egy tuskónak tartja a haverom, jó lenne ha nem lógnék vele állandóan. Már csak hetente találkozunk, sörözünk egyet stb. De ez is zavarja. Engem meg az zavar, hogy ennyire tiltani akar tőle.

Most még tart a rózsaszínköd, de ha ez nem lenne, akkor szerintem dobtam volna emiatt.

Vajon változhat pozitív irányba a dolog?

2024. jan. 7. 02:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Függetlenül attól, hogy egy semmirekellő a haverod, 1-2 naponta találkozni sok. Még akkor is az lenne, ha egy teljesen kulturált ember lenne. Akkor élj vele. Heti egy belefér. Én a legjobb baátnőmmel sem találkozom mindennap.
2024. jan. 7. 07:29
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Semmilyen barátságot nem jegelnék senki kedvéért.

Viszont... nekem nincsenek proli, buta barátaim sem.

2024. jan. 7. 09:00
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Hogy szólhat abba bele hogy te kivel barákozol kivel nem? Kinek hiszi ez magát?
2024. jan. 7. 09:57
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
A férfiak barátságban is olyanok, mint kapcsolatban, értsd: azzal haverkodsz, aki nem szalad el? Vagy az értékrendetek hozott össze?
2024. jan. 7. 10:10
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
Még több ilyen barátot tartanék. Fogja be.
2024. jan. 7. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Mit akarsz az élettől ? Ha ezzel a nővel akarsz lenni akkor leépíted a havert. Egyszerű.. tőled függ h mit akarsz az élettől
2024. jan. 7. 12:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Hacsak nem lenne rám rossz hatással barát, akkor párom konkrétan nem kötheti ezt ki. Két barátomat konkrétan utálja és igazából nekem is van velük kis problémám, de abszolút nem szól bele. Néha-néha azt mondja, hogy megint eltűnök egész hétvégére és kéne együtt lennünk. De nem azt mondja, hogy hagyjam a barátaimat. Eléggé erős személyiség is vagyok ahhoz, hogy ilyet csírájában nem hagytam soha.

35/F

2024. jan. 8. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!