Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vonzódom a páromhoz, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vonzódom a páromhoz, de lelkitársamnak tekintem, vélemények?

Figyelt kérdés

Elhízott, eltunyult, nem vonzódom hozzá egyáltalán sajnos. Én adok magamra, sportolok, ő ékes ellentéte ennek.

Szeretem, lelkitársam, jó az összhang köztünk, de úgy érzem, hogy egy egészséges vonzalom is kéne egy kapcsolat fenntartásához.

Viszont mi van, ha találok egy szebb, vonzóbb nőt, de nem lesz ilyen összhang köztünk?

Mi a véleményetek erről?

30F

2024. jan. 3. 16:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ülj le vele ezt valahogy megbeszélni, bármi lehet az oka a hízásának. Adj neki időt a változásra, légy türelmes. De ha nem változtat és valóban nem érdekli az egész érdemes elgondolkozni a szakításon, de azért ne ez legyen az első. Mindenki megérdemel egy esélyt. A pasit se szokták rögtön kidobni, ha sörhasat növeszt....
2024. jan. 4. 06:28
 12/12 anonim válasza:
Nade mi az oka annak, hogy eltunyult?
2024. jan. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!