Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Várjam meg míg ő ír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Várjam meg míg ő ír?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal kicsit marakodásba kezdtünk a hülye féltékenységem miatt. Mert bekövetett egy olyan lányt akit ismer és én ezen kiakadtam. Nem is lett volna semmi a dologba mert próbált az elején elnéző lenni, hogy ilyen vagyok. De olyan szinten már ideges voltam hogy rá zúdítottam minden dühömet és azt a lányt is elmomdtam mindennek pedig nem ismerem csak látásból. Ez miatt viszont nagyon kiakadt hogy én milyen gyűlölködő vagyok és hogy nem is ártott nekem semmit. Próbáltam bocsánatot kérni nem tudom hogy sikerrel e vagy sem. Este elkoszont egy sima joejt el mellé szív és ennyi. Azóta fix hogy volt már fent mert még este küldtem neki egy videót instan azt reggel nézte meg. De nekem viszont a joejt óta nem írt semmit😞

Ennyire elszurhattam vagy most ez mi hogy konkrétan még annyit se ír hogy jó reggelt? Meg ugye beteg voltam eléggé, mára már jobban vagyok de még annyit se hogy hogy vagyok😕

Mit csináljak kezdeményezzem én a beszélgetést? Vagy csak várjak míg "megnyugszik" és ő ír? Nem tudom mit csináljak félek hogy elszurtam😞

2024. jan. 3. 10:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 nem figyeltem csak új volt a lány fiókja és újként megjelent nekem és láttam hogy a barátom követi
2024. jan. 3. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Na ebből talán tanulsz ,hogy miért nem éri meg p*csának lenni
2024. jan. 3. 14:57
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 XDDD
2024. jan. 3. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Ejejj,legközelebb kérdezni kell,drága. :) Nincs ezzel semmi baj,mert rögtön beláttad hogy itt te voltál a ludas..nem kell ilyen instás meg tiktokos,facebookos hülyeségeken kiakadni,látod te is hogy nem éri meg ha cserébe elveszítheted a szerettedet. :)
2024. jan. 4. 08:36
 15/16 A kérdező kommentje:
#14🩷🩷🩷
2024. jan. 4. 10:05
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
Korán kezded a házsártoskodást. A jövőben, ha bármi böki a csőrödet, rögtön mondd ki, ne várd meg, míg felgyülemlik a feszkó. Ez tipikus női hiba.
2024. jan. 4. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!