Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kommunikálni akkor?
Barátnőm azt mondja hogy én mindig csak érvelek.
Ha mond valamit hogy mit gondol vagy érez a kapcsolatunkkal amire én reagálnék még ha az én érzéseim mondanám el arra amit ő mondott akkor rögtön azt mondja hogy te csak érvelsz.
Például ő azt mondja hogy hibaztatom őt ezzel vagy azzal.
Mondom nem hibaztatlak de..( es itt mondanék egy példát neki miert erzem úgy vagy miért latom ugy) Erre ő már mondja is hogy " jó de mindig ott a de.."
Igaza lehet sajnos a csajodnak is. Kicsit próbálj belehelyezkedni az ő szemszögébe. Ember ő is, hibázik és vannak gyengeségei. Fontos, hogy ne anyádat keresd a nőidben.
#érzelmi intelligencia
#nárcizmus
Ő azt mondja könnyű nekem mert én semmit nem veszitek ha szakítunk.
Mivel nekem itt a családom és ő költözött hozzám. Neki itt senkije nincs
Igaza van. Jó lenne ha leállnál már ezzel, hogy mindig meg mondod mit kellett volna másképp csinálnia SZERINTED.
Nem biztos, hogy csak úgy jó, ahogy te látod.
Ha ennyire nem működik a kommunikáció, akkor szakítani kell. Akkor is, ha veszítetek rajta pillanatnyilag. Hosszú távon mindketten jobban jártok.
Gyakorlatilag semmit se tudtok megbeszélni, csak vagdalkoztok. Ettől ne várj javulást! Így is már utáljátok egymást, a másik minden szavába beleköttök. Mire vártok? Hogy ölre is menjetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!