Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretem már párom de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem már párom de vele vagyok mert sajnálom?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a sztori akit nem érdekel Görgessen a végére

Én és baratnom (27/22) kicsit kevesebb mint egy éve vagyunk együtt. Nehezen indult a kapcsolatunk mert felre értettük egymást és amíg én úgy gondoltam hogy együtt vagyunk,és párban állunk ő úgy hogy nem vagyunk hivatalosan együtt. Ez kb fel évvel azután változott meg a számára hogy azt mondta hogy szeret. Ezidő alatt az elején ő több másik férfival is talalkozgatott beszélgetett,amiről én nem tudtam. Emiatt nem bízom benne. Ezen felül sosem képes beismerni ha hibázik,egy nárcisztikus személy aki számára a világnak körülötte kell forognia es ezt meg is mondta

Nem lehetnek barátaim,nem kedveli a családom,kiakad ha időt töltök legjobb barátommal vagy akar testvéremmel. Ilyenkor napokon át vagy nem áll szoba velem vagy pedig ocsarol hogy mekkora rohadék vagyok. Nem szereti ha dolgozom vagy ha elmegyek edzeni. Szeretek például olvasni,ő azz se így ha együtt vagyunk el is felejthetem hogy például leülök olvasni mert elkezd hisztizni. Én szeretek kirándulni meg edzeni hivtam öt is,kirándulni ő nem jön de én se menjek mással mert akkor nem vele vagyok,edzeni egyszer eljött velem de hazament mert “ezek a férfiak ide edzeni járnak és senki ram sem nez”. Nagyon sok kérdést írtam már ki vele kapcsolatban ide amire mindenki kivétel nélkül azt írta hogy szakítsak vele( kiváncsiaknak be tudom linkelni)

Depressziós vagyok már körülbelül ha vele vagyok,nincs magamra idom. Példának okáért barátom hazamegy,lezuhanyzik elmegy edzeni majd hazamegy és leül játszani

Én hazamegyek lezuhanyzom és barátnőm már akkor hívogat hogy hol vagyok mikor megyek Már hozza

7 napból hetet együtt kellene tölteni és ebből 6ot biztos veszekedne velem olyan dolgok miatt hogy “miért nem telefonozol előttem” vagy hogy “miért redditezel annyit”

4 munkahelyemrol jöttem el hagy épp rúgtak ki mert neki nem volt

Jó hogy hétvégén is dolgozni kell vagy hogy épp vannak női munkatársaim

Együtt vagyok vele de őszintén csak azért mert sajnálom

Külföldön élünk nekem nincs itt senki M márciusban tervezek hazamenni amiről tud is de Bem igazán veszi figyelembe olyanokat mond hogy majs a következő szilveszter jobb lesz és hogy majd nyáron elmegyünk ide meg oda holott elmondtam neki hogy nem akarok már itt lenni

Neki itt a teljes családja de utalja őket el is mondta hogy nem képes szeretni a saját anyját sem kedvesnek lenni vele

Ragozhatnam meg de a lényeg hogy annyiszor bántott már,mind fizikailag többször is,kórházba is kerültem miatta,kárt tett a személyes tárgyaimban volt hogy elment a lakásomra és felforgatta amíg dolgoztam mert biztos volt benne hogy valamit ott tartok ami arra utal hogy megcsalom

És ez csak egy példa az ezer kozzul volt hogy le lökött a lépcsőn mert egy munka társammal aki no,beszéltem munka ügyben online és azt hitte megcsalom

Számára ahogy ő mondta “;csak én letezhetek senki más,vagy én vagyok az elso és egyetlen vagy nem leszek veled”

2024. jan. 1. 16:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na hat hogyha valaki ezt olvassa,vagy ha valakinek ilyen problémája lenne ;

Ne várjatok. Vessetek neki véget. Én nem tettem,megbocsajtottam neki. Rá 2 hetre január elején szakított velem.

Mostanra új pasija van,valaki aki miatt “nem kell aggodnod nem is az esetem”.

2024. jan. 30. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!