Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha iszik ?

Figyelt kérdés

3 éve van új munkahelyen és azóta sokszor előfordul, hogy részegen jön haza pont, mint ma. Egyszerűen már nem tudom tolerálni, kikészülök idegileg. Mikor már tudom, hogy hívni fog a vonaton hogy jön hazafelé gyomorgörcsöm van, hogy a hangján vajon hallom e hogy részeg. Mikor pedig az, akkor van hogy kötözködik aznap velem. Persze akkor összeveszünk és én vagyok a hibás.

Mikor szabadnapos akkor normális meg nem iszik egyáltalán. Ma is megivott 6 sört ehhez hozzájön, hogy fáradt és enni is keveset eszik. De már elég volt.

Őt nem érdekli, hogy naponta kettő vagy három sört meg iszik. Engem viszont igen.

Az én apukám és az ő anyukája is májelégtelenségbe halt meg az alkohol miatt. Félek ha így folytassa őt is korán elvesztem, ebbe a gondolatban beleróskadok.

Ráadásul még csak 28 éves, én 27 és hét éve vagyunk egypár. Gyerek még nincs, a szexuális életünk is a béka feneke alatt van. Egyszerűen nincs gusztusos együtt lenni és csókolgatni az alkoholtól bűzlő embert. Hiába fürdik érezni rajta.

Van mikor hazaér és még lenyom egy sört. Nem tudom miért csinálja:( Mit tehetnék?

Nagyon szeretem őt, fontos nekem nem szeretném elveszíteni, de így nem akarok a jövőben gyereket én is ebben nőttem fel.

Bocsi, hogy hosszú lett de jólesik leírni a gondjaimat.

2023. dec. 29. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

8-as, nekem mindkét szülöm alkesz volt, nagyon fiatalon elvitte öket a pia. 29 éves voltam, amikor anyám is meghalt, az addigi életemben napi szinten jelen volt az alkohol, annak minden velejárójával együtt, úgy, hogy én az alkoholos poharat a mai napig meg sem vagyok hajlandó fogni. 29 évet éltem le úgy, ahogy azt a kérdezö elmesélte: minden nap azon rettegtem iskolából hazamenet, hogy kinyitom az ajtót, és részeg lesz-e anyám, vagy sem. Apám mindig az volt, úgyhogy nála nem volt meglepetés. Volt, hogy összeverekedtek és végig kellett néznem, volt, hogy apám az ablakon hányt ki, volt, hogy az utcán szedték össze. Minden pénzük a piára ment el, értsd úgy, hogy elöfordult, hogy 2 napig nem volt mit ennem. A parízer ünnepi kaja volt nálunk.

Ezek után teljesen mindegy, hogy kivel hány évig élek együtt komoly kapcsolatban, biztos lehetsz benne, hogy nem fogok vele még jó pár évet lehúzni csak azért, hogy ugyanez megismétlödhessen. Gyerekként nem volt választásom, de felnöttként igenis van. Ez nem egy olyan probléma, amit meg lehetne oldani együtt, csinálhatsz bármit, ha a másik nem akarja. Szép a felelösség meg a hüség, de aki nem volt benne ebben, annak fogalma sincs.

2023. dec. 29. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, miért vagy még mindig vele?
2023. dec. 29. 18:11
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"Mert van olyan ember, ki boldogan él, de féldeci nélkül, már semmit se ér!" - kornyikálta anno Szilágyi János.

"folytassa"

Egymáshoz illő párosnak tűntök. Két proli, egy pár.

2023. dec. 29. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Apam alkoholizmusaban nottem fel. Anyam hozzament, szult is neki kettot, ugy nottunk fel a batyammal, hogy allandoan orditoztai es veszekedtek egymassal. Batyam meg verekedesre is emlekszik, en meg kicsi voltam. 38 eve vannak egyutt, apam azota is kepes reggel 10re becsipni, persze csak mikor anyam nincs otthon. Mikor o elmegy dolgozni, apam elso utja a kocsmaba vezet. Kovezzetek meg, szomoru leszek, ha elviszi a majrak, de valahol fel is fogok lelegezni. Szerencsere mar nem lakom otthon evek ota.
2023. dec. 29. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Beszélgetni szoktatok? Elmondhatnád neki, hogy szeretnéd, ha változtatna ezen, mert ez nincs rendjén, és aggódsz érte.
2023. dec. 29. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem rajtad múlik!!!
2023. dec. 30. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!