Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolok ebbe többet?
Én egy kis féltékenységet is érzek a kérdésben, és terhes is vagy érzékenyebb is valószínű, neked van lesz pocak neki nincs.
Szinte minden férfi lájkolgatja a képeit más nőknek, ő meg kollégája, okés h ír szülinapra ilyesmire.
Én azért most még a többiekkel ellentétben nem ítélkeznék azonnal.
Könnyű rögtön támadni a másikat.
Először ülj le vele és mond el neki mi bánt.
#5 “ Szinte minden férfi lájkolgatja a képeit más nőknek”
Ja, mindegyik, amelyik nem tiszteli a párját. Nekem egyik párom se csinált ilyet, ki is vágtam volna őket, mint macskát szarni. Ez full tiszteletlenség a pároddal szemben, főleg, ha nem is valami random külföldi színésznő képeit lájkolgatja, hanem egy kolléganőjét.
szerintem nincs köztük semmi.
gondolj bele: ha te kavarnál valamelyik kollégáddal, lájkolgatnád a fotóit a nyilvánosság előtt? ugye, hogy nem. hanem pont hogy minél jobban titkolni próbálnád, leplezni minden jelét annak, hogy kavartok.
szerintem ez inkább olyasmi, mint amikor az idősödő férfikollégák megnéznek, dicsérgetnek - igazából nem akarnak tőled semmit, csak kicsit jól esik újra férfinak érezni magukat attól, hogy egy fiatalabb csinos nőnek bókolhatnak. (ettől még persze kínos a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!