Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy mikor fogdoshatom a barátnőmet?
Most nem arról beszélek, hogy nyilvánosan, az nem szokásom, max ölelés, meg ilyeneket. Itt arról beszélek, hogy kettesben, otthon. Egyébként együtt élünk.
Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem fogdosni a páromat, akkor is, ha nem feltétlenül akarok szexet kezdeményezni. Tök jó érzés hozzáérni, szeretem, hogy tök puha a bőre, meg ilyenek. Szóval ha összebújva csinálunk valamit, mondjuk sorozatot nézünk, akkor abból, hogy ölelgetem, tök sokszor az lesz, hogy benyúlok a ruhája alá, simogatom, megmarkolászom a combjait, vagy a cicijét, meg ilyenek. Mondjuk van olyan, hogy nézünk egy filmet, és végig a melleit gyömöszölöm nagyon óvatosan.
A párom elmondása alapján szereti, többnyire mosolyog ilyenkor, meg ha magamtól nem csinálom véletlenül, akkor többnyire ő maga húzza oda a kezemet, ahová szeretné éppen. Viszont alkalmanként nagyon kiakad, hogy miért fogdosom, eltol magától, és fogalmam sincs, hogy mi a baj. Olyankor mindig azt mondja, hogy az a baja, hogy mindig ezt csinálom.
Aztán ha egy ideig nem csinálom, és mindig ő húzza a kezemet, hogy csináljam, akkor megbántódik, hogy miért "szoktam le" róla, van-e valami bajom vele.
Valami tipp?
Sehonnan se fogod tudni. Buta egy barátnőd van, ő se tudja, mit akar, de azért kapod az ívet, ha nem találod ki.
Szerintem akkor fogdosd, amikor jól esik neked. Legfeljebb leolt, ha épp olyanja van.
#4 Ha szeretné, lehet belőle több is. :)
#5 Gondoltam rá, hogy a páromat is az zavarja, ami téged, de szerintem nem. Mármint észrevettem, hogy ha csak simogatom az oldalát, a haját , vagy bármi, ami nem szexuális közeledésnek is felfogható, akkor idővel mindig odébb húzza a kezem, megkérdezi, hogy miért nem foglalkozom a melleivel például, mint ahogy máskor.
Egyébként nem csak így kedveskedem neki, meg nem csak így fejezem ki azt, hogy vonzó.
Én is ebben vagyok amúgy, ciki vagy sem. :D Szintén nőként. Én vagyok az ötös.
Engem talán a megszokás miatt zavar az, ha nincs meg a rutin. Meg talán az van, hogy ebben a formában mutatja a párom legerősebben a vonzalmát irántam. Ami engem taszít, másra vágyom, de a (biztonságot adó) rutint, a megszokást nehéz felrúgni. Ha nem csinálja és mást sem csinál/mond helyette, amit én valóban szeretek, akkor az valóban elbizonytalanít.
Bonyi egy kissé, de az alapokkal, a különböző szeretetnyelvekkel van a probléma nálunk, szerintem. Valószínű a te párod is hasonlóan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!