Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnõm egy lusta disznó?
A barátnõm 19 éves és önbevallása szerint is egy lusta disznó.
És ez nem csak arra terjed ki, hogy lusta mozogni, de tanulni sem igazán tanul, hanem lustálkodik. Emellett rengeteget zabál és ezután lefekszik és arra fogja a lustaságát, hogy "Most bezabáltam, érts meg engem drágám, mozdulni alig bírok."
Van önkritikája és egyszer mondta nekem: "Egy lusta disznó vagyok, változtatnom kell."
Én mondtam neki, hogy nem vészes, csak kicsit figyeljen oda jobban.
Viszont semmi változás nem állt be.
Attól is tartok egy kicsit, hogy ez a belsõje kijön majd rajta külsõleg is és el fog hízni majd mint egy kis malac.
Bár lehet, hogy belelátok mindenféle dolgot a jövôbe, mert zavar...
Szerintetek mit tegyek?
Ez tipikusan az a helyzet amikor valaki összejön egy másik emberrel kizárólag azért hogy legyen valakije, aztán f0sik elhagyni, mert akkor megint nem lesz kivel dugni, aztán ennyiből áll az egész kapcsolat.........
Más embereket nem tudsz megnevelni. evvan.
“ Bár lehet, hogy belelátok mindenféle dolgot a jövôbe, ”
Nem belelátsz, hanem ez a jövője, amit leírtál. Ha zabál és nem mozog, akkor bizony kövér lesz. Sőt ha annyira lusta, akkor egy idő után igénytelen is.
Keress értelmesebb nőt, akit a zabáláson és a láblógatáson kívül más is érdekel. Ha már most ilyen, akkor a csajod NEM fog megváltozni, tök kényelmes így neki amíg nyeled tőle a békát. Nem lesz jobb sem később a munkában (azt várja te tartsd el, amíg ő meg szórja a pénzed), sem a háztartásban, sem a gyermeknevelésben, sem a közös élet bármilyen más terén.
Ilyen személyiség mellett még az a legkisebb probléma hogy elhízik (márpedig el fog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!