Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a párom, hogy nem zavar, ha szőrös a lába?
Itthon vagyunk kettesben, van olyan, hogy az ölembe ül, szeretném megsimizni a combját, vagy bármi ilyesmi, viszonylag sokszor eltolja a kezemet, hogy ne, mert most nem szőrtelenített, tök rossz érzés lesz nekem, ha így simogatom. Meg egy csomószor szóvá teszi, hogy miért nem értem meg, hogy nem szereti, ha akkor fogdosom, amikor szőrös, hát látom, hogy nincs éppen legyantázva a lába.
Én értem, csak a vékony világos szőke szőr azért nem olyan hű de feltűnő, mint ahogy ő azt beállítja. Mármint azért ha félig besötétített szobába filmet nézünk, nem a lábszőrét figyelem, pláne akkor nem, ha be is van takarózva.
Meg egyébként is együtt élünk... Nem hiszem, hogy egy kis szőrtől infarktust kapok. Ő próbálja beállítani, hogy nekem milyen borzalmas érzés lehet így hozzáérni, ezért rámszól "megelőzésképp", de gyakorlatilag nekem lehet fel sem tűnne az állítólagos probléma, ha nem szólna...
Miért csinálja ezt? Mit csináljak, hogy ezt abbahagyja?
#1 Na nem mondod... Tényleg nem értem. Ő azt hiszi, hogy engem zavar, és őt ezért zavarja, ha hozzáérek, amikor szőrös. Én meg nem értem, hogy ehhez miért ragaszkodik, ha elmondtam százszor, hogy nem zavar, nem éreztettem, hogy zavarna.
#4 Pont ez az, hogy engem nem zavar. Ő hiszi azt, hogy engem zavar, pedig mondtam neki, hogy nem. Amúgy gyantát használ, mert az tartósabb, nem kell kétnaponta csinálni, csak meg kell várni, hogy valamennyire visszanőjön, hogy megint le tudja szedni, legalábbis így magyarázta nekem.
De tényleg ennyire súlyos gondnak élik meg a nők a lábszőrt? A páromnak például annyira van, hogy ilyen kevés, vékonyszámú, szőke pihék. Konkrétan észre sem veszem, ha nem úgy süt rá a fény, meg nem teszi szóvá, megfogni sem rossz érzés, nem feltűnő, nem zavar.
A párod igényes!
Akkor is kezelteti magát, ha te nem lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!