Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri még abban bíznom, hogy meggondolja magát ?
1 hónapja voltunk együtt a párommal . Minden nagyon jól alakult , kedveltem őt, elmondása szerint ő is.
Szombaton aztán teljes fordulatot vett . Olyan indulatos lett , hogy nem semmi sem segített. Éjszaka haza is ment emiatt , de azt ígérte hogy vissza fog jönni de időre van szüksége. Akkor sem értettem , de elengedtem . Megírtam neki, másnap hogy ezeket meg kell neki próbálni elengedni , illetve közelebb engedni magához .
Kedden reggel minden szokásos mederben zajlott csak az volt a fura , hogy nem irt semmi emojit .
Délután viszont ,írt egy üzenetet , hogy szakítani akar velem , mert nem ígéri meg, hogy többe nem lesznek ilyen indulat ingadozásai. Én kertem tőle , hogy legalább próbálja meg, de azt írta nem elég stabil hozzá.
Én szeretném megpróbálni vele , de ő nagyon el vár zárkózva.
Hétvégén jön a cuccaiért . Szerintetek van bármi esély a folytatásra vagy engedjem el ?
Érzelmileg kiszámíthatatlan.
Jobb, ha szakít veled, mert különben minden nap az lesz a fejedben, hogy pont ma nem fog-e megint bekattanni és elköltözni.
Így nem lehet hossz távra tervezni, még egy közös albérletet sem kivenni, nemhogy mondjuk közös lakást venni.
"1 hónapja voltunk együtt a párommal ."
Ő messze nem a párod. Minél előbb belátod ezt, annál jobban jársz.
Köszönöm mindenkinek .
Közben volt itt is tényleg nem éri meg vesződni vele , mert nem érdemli meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!