Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki hogy holnap lesz az első csók. És félek hogy elrontom. Szóval hogy kell?
Jajjj... reméltem, hogy nem kell megint leírnom, de sajnos egyik eddigi hozzászóló sem írta le az igazi csók mikéntjét. A lényeg, hogy már az elején is legyél érzéki: ne dugd le egyből a nyelved a torkán. 1-2 szájra puszi, aztán kicsit megnyalod hozzá a száját is, majd be is hatolhatsz. A nyelvtechnika pedig nem a legelterjedtebb körbe-körbe... annak semmi értelme, még csak nem is jó (sajnos volt "szerencsém" úgy csókoló fiúhoz). A nyelveddel keresd az ő nyelvét, és "dörzsöld hozzá". Kb úgy tudnám leírni, hogy ölelkeztek a nyelvetekkel. Közben pedig ki-be mozog a nyelved (tehát semmiképpen sem körbe-körbe). Arra figyelj, hogy ne hatolj túl mélyre se, az kellemetlen tud lenni. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
21/L
ma 20:18 - Na hallod még így megfogalmazva se olvastam még arról hogy hogy "kell" csókolózni!! Ha én lennék a kérdező helyében és ez alapján akarnék először csókolózni, olyan lenne mintha a suliban mondanék fel egy verset, tehát mindig azon járna az agyam hogy most mi is jön? Mit is olvastam?? Szal szerintem hülyeség így megfogalmazni valamit ami úgyis jön ösztönösen, ha odakerül az ember. Főleg akkor nem kell gondolkodni meg parázni, ha az illető akivel először csókolózik az ember, már tapasztalt, mert az tud irányítani!
Kérdező: Nyugi, jönni fog magától a dolog, nem kell előtte semmilyen szabályt, meg mások szokását "bemagolni"! Mindenki átesik ezen egyszer és persze elnézhető a bénázás. Van akit még jó pár száz csókolózása után is tanítanom kellett, mert nem jött be a technikája!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!