Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, élnétek párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, élnétek párkapcsolatban bdsm sub nővel, hosszú távon?

Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem?

2023. dec. 18. 13:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Csak ilyennel. Próbáltam vanilla nővel, de 1 év után már tényleg hiányzott a szubmisszívség
2023. dec. 18. 13:17
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Én is szub vagyok, így igen. De mint tudjuk, mindig a nő választ. (F!)
2023. dec. 18. 13:18
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
Szub nővel igen, de dominával nem. Szerintem a férfiak többsége nem a dominákat szereti, hisz akkor átadja a dominanciát a nőnek, a férfi pedig domináns. Csúnyát fogok most írni, de jobb a nőn kiélni a vágyakat, mint fordítva hagyni, hogy ő élje ki rajtam. Egy bizonyos fokig még oké, de azért ne ő legyen a domináns.
2023. dec. 18. 13:27
 4/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem, ha nem őszinték a könnyei, az nem izgató számomra.
2023. dec. 18. 13:29
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Szeretem,ha engedelmes a nő,elmondom mit akarok ő pedig teljesíti. Kifejezetten kérje a kötözést , fenyítést.

Szépen jön négykézláb,szájában hozza a bilincset,pálcát.

Kívánságom szerint kényeztessen,ez a dolga.

Tehát a válaszom : igen

2023. dec. 18. 13:57
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Switch vagyok de amúgy igen. ha már nyitott és érdeklődő vagy a téma iránt az előny
2023. dec. 18. 14:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. dec. 18. 17:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Megfontolandó. Határozottan bejön a dolog, sok minden tetszik a BDSM-ben. Abszolút nem jövök zavarba, ha dominálni kell a nőt. Sőt…

De! Az a baj a nagyon megrögzött subokkal, hogy némelyikük lelkileg torz annyira, hogy nem is tud mást elképzelni, CSAK a BDSM-et. Pl elvárná, hogy mindig alázzam, állandóan azon kéne agyalnom, hogy hogyan csináljam legközelebb.

Míg mindeközben nekem épp úgy bejön egy normális szeretkezés, egy összebújás és alapvetően nekem még mindig a szeretetről szól a párkapcsolat.

Mint fűszert szívesen belevinném, az életben is domináns vagyok. De nem akarok konstans megfelelni annak, hogy állandóan csak az ilyen irányú igényeit kelljen kielégíteni.

Valakitől egyszer azt hallottam, hogy a subok gyakran a legkövetelőzőbb jelleműek, pont ezért. Persze mint tudjuk, a BDSM nagyon sok mindent ölel fel. Mazochista alighanem nem kéne. De alapvetően egy alárendelődő jellemű nővel lehet, hogy remekül működne a kémia. És hát szeretek nagyon durvulni is, ha magamtól kibontakozhatok és nem elvárás.

Egyszer biztos adnék esélyt a dolognak!

2023. dec. 18. 20:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg is ilyen nővel élek párkapcsolatban, nem is cserélném le másra
2023. dec. 19. 22:51
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen.

A legjobb a pároddal megélni az ilyen dolgokat, akármelyik oldalon vagy. Akár pasi akár nő.

2023. dec. 20. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!