Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, élnétek párkapcsolatban bdsm sub nővel, hosszú távon?
Szeretem,ha engedelmes a nő,elmondom mit akarok ő pedig teljesíti. Kifejezetten kérje a kötözést , fenyítést.
Szépen jön négykézláb,szájában hozza a bilincset,pálcát.
Kívánságom szerint kényeztessen,ez a dolga.
Tehát a válaszom : igen
Megfontolandó. Határozottan bejön a dolog, sok minden tetszik a BDSM-ben. Abszolút nem jövök zavarba, ha dominálni kell a nőt. Sőt…
De! Az a baj a nagyon megrögzött subokkal, hogy némelyikük lelkileg torz annyira, hogy nem is tud mást elképzelni, CSAK a BDSM-et. Pl elvárná, hogy mindig alázzam, állandóan azon kéne agyalnom, hogy hogyan csináljam legközelebb.
Míg mindeközben nekem épp úgy bejön egy normális szeretkezés, egy összebújás és alapvetően nekem még mindig a szeretetről szól a párkapcsolat.
Mint fűszert szívesen belevinném, az életben is domináns vagyok. De nem akarok konstans megfelelni annak, hogy állandóan csak az ilyen irányú igényeit kelljen kielégíteni.
Valakitől egyszer azt hallottam, hogy a subok gyakran a legkövetelőzőbb jelleműek, pont ezért. Persze mint tudjuk, a BDSM nagyon sok mindent ölel fel. Mazochista alighanem nem kéne. De alapvetően egy alárendelődő jellemű nővel lehet, hogy remekül működne a kémia. És hát szeretek nagyon durvulni is, ha magamtól kibontakozhatok és nem elvárás.
Egyszer biztos adnék esélyt a dolognak!
Természetesen.
A legjobb a pároddal megélni az ilyen dolgokat, akármelyik oldalon vagy. Akár pasi akár nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!