Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kérdez tőlem ilyeneket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdez tőlem ilyeneket?

Figyelt kérdés
A barátom jól keres a munkahelyén. Nem fogom az összeget leírni, mert nem is az a lényeg. De mikor a fizetést megkapja, mindig megkérdezi, hogy én mikor fogok valaha is ennyi pénzt keresni? Én kevesebbet kapok ki.
2023. dec. 11. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

7 itt te vagy egysíkú.

N 31

2023. dec. 11. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Annyira nem birom amikor bele kotyog pár ember totál másról dumál, inkább beszéljetek privátban.
2023. dec. 11. 16:35
 13/19 A kérdező kommentje:
Ki a f@szt érdekelsz? Már elnézést. A normális válaszokat köszönöm. Külön kasszán vagyunk, mivel nem is élünk még egy háztartásban, tehát nem tart el a barátom.
2023. dec. 11. 17:07
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Én a helyedben inkább azt kérdezném, hogy miért vagyok még vele. Kereshet akármennyit, ez egy primitív suttyó.
2023. dec. 11. 17:41
 15/19 Grizesteszta ***** válasza:
#11: Igen? És megmagyaráznád, hogy miért is? Előre is köszi.
2023. dec. 12. 10:09
 16/19 Grizesteszta ***** válasza:
100%

#13: Ebben az esetben én erősen elgondolkodnék azon, hogy biztosan ezzel a férfivel képzelem el hosszabb távon a jövőmet? Mert tök természetesen lehet ( önhibádon kívül) olyan szitu, amikor valóban ő kell, hogy 'eltartson'( GYES, TP a gyerekkel, stb) akkor vajon hogy fog reagálni, ha már most ilyen bunkó a témában?

Én a helyedben így gondolkodnék? csak ez a dolog ami bánt, vagy van más is? Ha más is probléma, akkor vége... Ha csak ez a gond, akkor egy nagyon komoly beszélgetés a témában, hogy ez neked fáj, ne csinálja. És ha még egyszer előfordul, akkor szintén vége. Ha az elején megalkudsz és beleszoktok mindketten abba, hogy ezt neki szabad, akkor miért akarna később változtatni a viselkedésén? És Te meg miért akarnád ilyen stílusban leélni az életedet?

2023. dec. 12. 10:14
 17/19 Grizesteszta ***** válasza:
#10: Miért pocsékolsz időt, energiát, karaktert arra, hogy belerúgj egy vadidegenbe? Ha 'ő vár segítséget' és Te nem tudsz segíteni( akár azért, mert nem bontotta ki teljesen, akár azért, mert nem értesz a kérdezett dologhoz, tök mindegy) akkor miért az az első reakciód, hogy sárba taposd? Miért nem tudsz vagy elnézőbb/érdeklődőbb/segítőkészebb lenni vagy egyszerűen csak átugrani a kérdést? Miért ide jössz keménykedni?
2023. dec. 12. 10:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Hiába. A 2 milliós fizu mellé nem jár empátia.
2023. dec. 13. 08:26
 19/19 Grizesteszta ***** válasza:
#18: Igen, ennyiből már empátiát is lehetne 'venni'. :) De szerencsére én nem is az a személyiség vagyok, aki megzakkan netes vadidegenek szemétkedéseitől.:) Viszont fiatal koromban dolgoztam életmód- támogatóként, karitatív munkában a Vöröskereszt egyik alapítványánál, és ott szembesültem vele, hogy egy-egy sérült személyiség esetében mekkora károkat okozhat egy ilyen 'beszólás'. Mert egy egészséges psziché úgy fogja fel, hogy 'letojom, mit mond egy idegen', egy problémás meg esetleg úgy, hogy 'ugye, milyen értéktelen vagyok? Ezt még egy vadidegen is látja.' Ezért gond itt a pár 'keménykedő-földbe döngölő'.
2023. dec. 13. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!