Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni hogy az élettársamról most derült titokban egy másik városban is van barátnője és közös gyerekük is van?

Figyelt kérdés

Közben velem él és neveljük a gyerkőcöt.

Le vagy sokkolva.

Egy ártatlan sms és hívás buktatta le nem volt némítva a teló odanéztem és csak ennyi volt lázas a gyerek gyere ide.

Meg se tudtam szólalni mikor láttam.

Építési vállalkozó egész nap úton van de ezt mertem gondolni.

2023. dec. 8. 23:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
Hol vannak a válaszok???? Komolyan, minek írtad ki a kérdést, ha törölteted őket?
2023. dec. 9. 13:16
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

10-es: Ki beszél megkímélésről és megbocsátásról? Pusztán magamtól nem kürtölnék tele vele mindent, a fenének kéne pl. lépten-nyomon mindenkitől a sajnálkozás. Egy főnöknek meg nincs köze ahhoz, milyen az alkalmazottai magánélete, és simán lehet a létező legjobb munkaerő egy amúgy gerinctelen, szar ember is.

„Mi az, hogy mindenki tud róla?” Állítottam én ilyet? A konkrét esetben meg pláne nem tudom. De jó pár olyan sztorit ismerek, ahol bizony boldog-boldogtalan tudott erről-arról, a feleség viszont sokára tudta meg.

2023. dec. 9. 13:18
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Én szembesíteném a nőt, hogy két szék közé essen és neki is tudnia kéne.

35/F

2023. dec. 9. 14:09
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

12es, nem, nem független a kettő, esetleg valami szr helyen, de manapság már figyelni kell az "imidzsre", mert a személyed a céget képviseli. Így lehet, hogy vezető helyettes vagy, de két családot tartasz fent, híre megy és megválnak tőled, mert mondjuk nem fér össze a munkahelyed értékrendjével. Sarkos példa, de vadászni járót sem tartanak meg környezetvédelmi cégnél, hiába legális, ahogy pl fideszbarát csokosházépítő építési vállalkozó is lehet kirekesztve a projektekből, mert két családot visz párhuzamosan és híre megy, mennyire nem családbarát életvitelt folytat, mégis elnyeri a támogatásokat.. :)

Simán keresztbe lehet tenni, már nem az számít, ki milyen munkaerő, még woody allent is kirekesztették, hiába nagyszerűek a filmjei, de elvette a nevelt lányát, az ember kihányja tőle a belét, jó sokan el is fordultak tőle, kivéve aki rá volt szorulva.. Ugyanez megy kicsiben már szerencsére nálunk is, a SZÉLSŐSÉGES magánélet nem magán, ha híre megy. Ez szélsőség, nem apró "vétek", hanem huzamos ideig megtévesztés, két gyereknél, két nőnél, párhuzamos kapcsolat, tuti behívná a HRes és pár hónapon belül találnának indokot, hogy hivatalos úton is megválhassanak tőle.

Szerintem amúgy nem a sajnálat, ami felmerül az emberekben, hanem a düh az első érzelem, amit kivált, ami elég erős ahhoz, hogy a sajnálatot háttérbe szorítsa. Ha nekem elmondani valaki, az az első, hogy a rohadék.. és a második az illemből, hogy sajnálom, de igazából amíg dühös vagyok, nem nagyon tudom sajnálni a nőt, inkább büntetném a pasit, majd magamra gondolnék, hogy velem is megtörténhet, és csak utána a sajnálat..

A másik nőnek mindenképp el kell mondani, ez nem kérdés. Én is szeretném tudni, más is szeretné. Én nem ismerek ilyet, nálunk jó az információáramlás, a szomszédról is tudjuk, hogy kinek az autója jár hozzá sűrűn, mindenki gerinces, senki sem hagyja sötétben megvezetve a másikat és elítéljük azt kirekesztve, akiről ilyesmit tudunk. (Bp agglomeráció)

Közös érdek, hogy az ilyen kiderüljön és jó sokáig köztudatban éljen(a vétkes közegében, munkahely, családja, barátai). Ez nem egy "sima" félrelépés.

2023. dec. 9. 14:50
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
A kérdező eltűnt a kamu kérdése után. Biztos kijazanodott. Vagy józanodik.
2023. dec. 9. 15:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy kamu, barátnőm exvőlegénye házas volt, már sokéve egyedül neveli a közös gyereket a barátnőm, nem is tartják a kapcsolatot, amikor borítás volt, a házas nő a gyerekekkel visszafogadta a pasit..

brr.. szörnyű történet.

Vannak ilyen tetvek, nem szabad hagyni, csak azért csinálnak ilyet, mert nem kell következményekkel számolniuk, titokban marad. Ha nem maradna titokban és lenne következménye, nem csak egy kis balhézás az átverttel, akkor 20x is meggondolnák.

2023. dec. 9. 19:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"és biztosan nem csak egy területen hazudik folyamatosan a pasi és gondolja, hogy mindent megtehet és hazudik rezzenéstelenül"

Pontosan!

2023. dec. 10. 01:46
 18/21 anonim ***** válasza:
8%

16

És azt meg hogy? AZ egész család falazott a pasinak? És hogy zajlottak az ünnepek? Felváltva vitte a nőket? Ehhez azért alég baleknak kell lenni, hogy valakinek ne tűnjön fel, hogy egy házas pasi a vőlegénye.

2023. dec. 10. 01:57
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
18: Én egy másik hozzászóló vagyok, nem a kérdezett, de mit jelent az, hogy "felváltva vitte"? Hova vitte?
2023. dec. 10. 02:10
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom nyaralni, karácsonyozni meg ilyesmi, csak szegény nem tudja rendesen megfogalmazni.. Az egyiket tudom csak, mindent megünnepeltek, de a pasi magasabb beosztásban volt és sokat kellett utaznia, pénz volt bőven, heti 3-4 napot voltak együtt, ennyit volt a másiknál is. Mellette laptopon dolgozott meg utazgatott is, mindig ahova kellett. Egyáltalán nem kell hozzá hülyének lenni, a pasi akarta elvenni, ő akart gyereket, és pedálozott nála, költött rá, együtt éltek.. mi kell még? Sok nem helyhezkötött foglalkozás van, ilyen a kérdezőnél is például.. Én nem tudom a feleség mit hitt, gondolom ugyanezt, mint a barátnő, de ő tudta, hogy gazdag férfit meg kell tartani.. nem tudom hogy ment neki, ennek már 10+ éve.

Milyen család? Senkit nem ismert a barátnőm, nem falazott neki senki, honnan tudta volna? Tök másik város, 40esként már nem olyan, hogy bemutatod az anyádnak meg a tesódnak.. Barátnőmnek sincs "senkije", ugye 60 körül már sokan meghalnak, elég átlagos, ha 40es embernek nincsenek szülei vagy nem beszél a tesójával, már ha egyáltalán van neki.

2023. dec. 10. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!