Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom akkora pofont adott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom akkora pofont adott, hogy kitört a szemfogam. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Ti mit csinálnátok? Az előzmény az volt, hogy a szemembe hazudott és megalázott a szülei előtt. Nem tudom mi volt vele, de aznap folyamatosan sértegetett és bántott engem, fizikailag is, például erősen belém csípett többször is. Elegem lett, és az egyik alkalommal lekevertem neki egy pofont. Tudom, nem szép dolog, de nagyon fájt, amit aznap csinált velem. Ő úgy adta vissza, hogy szó szerint kirepült a fogam.

Ezek után rettegek tőle. Ti mit tennétek? Elvileg nem akart bántani.

2023. dec. 8. 20:20
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem bantani akrlak de gondolom mar regebben is agressziv volt.
2023. dec. 11. 20:06
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Oke, es elhagytad mar?
2023. dec. 11. 20:07
 33/39 anonim ***** válasza:
47%
Mindegy, mit írunk, úgyis vele fogsz maradni, mert jól néz ki. Amúgy meg te kezdted.
2023. dec. 12. 07:58
 34/39 anonim ***** válasza:
18%

Kerdezo,

Szoval te provokaltad es eloszor te utottel ?

2023. dec. 12. 16:31
 35/39 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy valamit titkol előtted, nem tudja elmondani, és ezért rád haragszik. De lehet, hogy ez a kezdete a további veréseknek. Az első pofon után már átlépte a határt. És első pofonnak elég brutál
2023. dec. 12. 18:26
 36/39 anonim ***** válasza:

Lehet igy lehet úgy.

Megütött a pasid es te elájultál.

Bszki ha idiota vagy akkor maradjvek

2024. jan. 3. 07:42
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Azért utott meg mert elege van belőled fogd mar fel es húzzál amig akkorat nem ad hogy az ájulasból tobbet nem ebredsz fel .

Vki fel kellene rázzon téged hogy ne legyen kérdés hogy vele maradj .

Ébresztő!n

Jaj tudom hogy amúgy rendes srác es nem olyan blabla, de akkor is sohasem leszel boldog vele.

Kérj segítséget es lepj!

2024. jan. 3. 07:46
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen erejű ütést kaptál, el kellene gondolkoznod hogy akár meg is ölthet előbb - utobb , és egyedül !!! Kellenne lenned pár napot és hidegvérrel átgondolni!! környezetedet megnézve akárkiket ver a zárójeles szerelme, neked ez mennyire normális szerelem ide-vagy oda, és aszerint cselekedni, ha nem bánod az erős verést maradj :D ha nem akarsz több bántást pedig menekülj!!!!
2024. jan. 3. 08:44
 39/39 anonim ***** válasza:
47%
Vagy kapod a vereseket es ezzel együtt élsz. Cserébe eltart vagy pénzel.
2024. jan. 3. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!