Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a másik által nyújtott energiát harmadikra felhasználni?
Nem egyszer jártam úgy hogy "ugródeszka" lettem valakinek.
Pl épp maga alatt volt, vagy csak elvolt az életben, vagy épp szakítás után 1 hónappal, vagy épp egyedül volt, kicsit már megkeseredetten az életben és akkor csöppentem melléjük.
Ugye a szerelem vagy egy társ miatt alapvetően sokan erőre kapnak kivirulnak boldogok lesznek tele hormonokkal, felélednek.
Nálam ez ugy van ha boldog vagyok akkor én a páromnak örülök(mivel ő tett azzá), még jobban kötődöm igy hozzá.
De a párjaim vagy akiket megismerek rendszeresen úgy vannak a feléledési szakaszban, hogy tele lesznek energiával kivirupnak, de ezt másokra vetítik ki mosolyogva ónbizalommal telve állnak neki nőzni ismerkedni, rajtam keresztül lépve.
És olvastam már itt is ilyet hogy sokaknak csak "kapaszkodónak" kell vki hogy összeszedje magát talpra álljon aztán keresi a "lovat".
A szakítások óta kicsit már összetörtem és van pár pasi akik ugy se vennének komlyan(ahogy az eddigiek sem), és szeretném én is ha boldog legyek azt másra vetítsem ki ezentúl ne arra aki boldoggá tesz.
Pont háromszor voltam így,mint a mesékben. Nekem anyagi,lelki kárt okozott,nekik pedig minden téren szuper lehetőségeket. Nagy ívben xartak rám,amikor más mellé mentek el, romokat hagyva az életemben.
Ergo, ma már senkit nem engedek magam közelébe sem, nemhogy mélyebb ismeretségre.
Az emberek önmegvalósító önzése nem ismer mértéket !
Én most az9n vagyok hogy akik körülöttem vannak és semmiben nem gondolkodnak velem max csak meghúznának azokat használnám én ugródeszkának hogy feldobják az életem, kivirulok mellettük, csak nem akarom ott elhibázni hogy aztán ezekbe szeretek bele.
Holnap is van randim egy sráccal aki láthatóan úgy sokat nem akar tőlem(biztos nem vagyok neki a No one), de legalább feltölt majd és utána azzal a lendülettel valahogy nem vele kéne elkezdenem képzelődni meg illúziókba ringatni magam
Én azt nem értem, hogy hogy van ennyi ember, akinek egyáltalán nem para ismerkedni olyannal, aki épp párkapcsolatban van, majd a szakítása napján össze is jönni vele. Nem fél, hogy őt is megcsalja?
Én úgy jártam, hogy egy nagyon alacsony önbizalmú sráccal jöttem össze, aki utálta magát, egyébként nagyon kövér is volt meg csúnya, más miatt szerettem belé. Én elmondtam neki mindennap kb 1 évig, hogy milyen csodálatos és milyen jól néz ki. Plusz hát végre el tudta veszíteni a szüzességét. Na ettől ő akkora erőre kapott, hogy szakításunk után csajozgatott jobbra balra és nagyon elhitte magáról, hogy kicseszett jó pali és mindenki dugni akar vele. Össze is jött egyből a régi nagy szerelmével, aki korábban nem akart, csak úgy, hogy rájött, hogy mégsem olyan nyomi :D De egy volt osztálytársam is így járt, sőt ő még rosszabbul is. Lefeküdtek, ez volt az első a srácnak, majd ő még abban a hónapban megbeszélte egy csaj haverjával, hogy ott aludhasson nála, amikor a csajnak egy barátnője is, hogy megkúrhassa :D
"Nem egyszer jártam úgy hogy "ugródeszka" lettem valakinek.
Pl épp maga alatt volt, vagy csak elvolt az életben, vagy épp szakítás után 1 hónappal, vagy épp egyedül volt, kicsit már megkeseredetten az életben és akkor csöppentem melléjük."
Szóval egy hónap után ismerkedett és te össze is jöttél vele? Ha így történt te hagytad, hogy "ugródeszka" légy. Alap, hogy szakítás utáni emberkével nem fogsz párkapcsolatba, mert nem heverte ki. Ezt nem tudtad?
Nem ez nem igy van.
En is jöttem már mással össze szakitás után 2 perc alatt megvigasztalodtam es a másik érdekelt már.
De már pasi is volt ilyen.
Kesergett egy exe miatt es csak szexkapcsolatokban utazott aztán mikor jöttem én kidobott mindenkit. Csak az a pasi mondjuk nekem nem jött be. Kb 1 évet voltam vele és lett másik barátom szerencsére. Azota utánam sír.
És ő is ugy kezdte hogy azt hitte ő már soha életében nem is tud szerelmes lenni aztan mégis az lett belém. Neki en meglepetés voltam az életében.
Meg sok olyan is van aki nagy arccal úgy ezdi hogy neki csak laza kapcsi kell, aztán még ő bőg mikor ott van hagyva.
Nagyon sokaknak önismerete sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!