Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért válnak sértődött kisfiúvá veszekedéskor?
Megfigyeléseim és tapasztalataim is sajnos erről tanúskodnak, hogy nem bírják elviselni, ha egy vitában nem nekik van igazuk, és ilyenkor lesūllyednek még a családapák is valamiféle duzzogõs- gyermeteg szintbe, és egy nagyon szánalmas veszekedésbe képesek ilyenkor belemenni, amikoris önző módon senkire nincsenek tekintettel, csak a saját sértett egojukra.
Miért olyan nehéz elismerni, ha egy nőnek van igaza? Miért nem képesek figyelembe venni még azt sem,hogy a gyerekeiknek a veszekedés rossz érzés? Miért akarnak mindenáron győzni, lenyomni a másikat?
Nem vitatkoztál még velem xd
Nem tudom amúgy mit értesz veszekedés alatt, de az én tapasztalataim szerint meg pont a nőkkel nem lehet vitatkozni, mert nem érvelnek hanem érzelmileg próbálnak manipulálni, játszani az áldozatot.
"Miért olyan nehéz elismerni, ha egy nőnek van igaza?"
Ez most valami feminista gondolat akar lenni?
Engem nem érdekel, ha egy nőnek van igaza. Sőt, pont az a probléma, hogy sokszor azt kívánnám, hogy bárcsak ne lenne igazam, mert a valóság sokszor olyan fájdalmasnak tűnik, hogy azt kívánom: bárcsak tévednék.
Hármas válaszoló: dehogy feminista. Csak úgy látom, hogy a férfiak bolhãból csinálnak elefántot, olyanokon is képesek veszekedni, ami még vitát sem érdemel, nemhogy veszekedést.
Mire jó ez, azon kívül, hogy ezzel mindkét vagy gyerekek esetén akár három - négy ember kedvét is jól el lehet rontani?
Négyes, és mit lehet kezdeni akkor az ilyen emberekkel?
Ha vitazol vele, veszekedésbe csap át.
Ha kedves - türelmes maradsz,annál inkább duzzasztod az egojukat, még lekezelőbbé válnak, ha te kimért maradsz, azzal csak még jobban bosszantod őket.
Hogy lehet ezeket a mintákat feloldani, mert látszik, hogy ez nekik sem jó így, de el nem ismernék.
Szerintem ez főként személyiség függő, nem kizárólag a férfiak csinálják. Én találkoztam már szörnyű személyiségű nővel is, így a viták hevében.
Én mindig próbálom nem a sértett kisfiút játszani hanem megbeszélni értelmesen.. (ha nem is egyből, idővel igen..) Még akkor is, ha régen nem feltétlen ment és könnyen meg lehetett bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!