Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik az életedből?
Volt párom 😔 nagyon hiányzik nekem és lányomnak is, tavaly hunyt el🕊.
N 31
"Ti tudjátok, de aki mindig hazamenni akar a másikhoz, az nem épp nyitott gondolkodású."
Gyerekek, nekem komolyan eszem megáll azon a szintű retardáltságon, ami jelen van ezen az oldalon... :D
Nekem speciel egy hét szabadság hiányzik most, de lehet megoldja mindjárt egy kezdődő betegség, pedig amúgy a két ünnep közötti szabi miatt lesz ott is 10 napom itthon, azt mondjuk meg bírtam volna várni. (Betegen úgysem tudok semmit megcsinálni, amit szeretnék.)
Párkapcsolati téren maximum a gyakoribb szex hiányzik a barátság extrák haverommal, mert hétköznap túl kényelmesek vagyunk egymásnál aludni, mivel kb egy óra a táv BP-n belül és mindkettőnk munkahelye a saját lakhelyünkhöz van közel, hétvégén meg néha akad más program, ami miatt nem jó. Komolyabb elköteleződésre nem vágyom most, és én speciel imádok az üres lakásba hazajönni, ahol csak a macskám vár itthon, és az egész napos meló után végre csend van és nem kell semmivel és senkivel foglalkozni magamon kívül.
Olyan kapcsolatot, ahol a párom nem csak megdugni akar, és utána megy a "dolgára", és én is megyek folytatom a szürke napomat.
És ezt az érzelem és minden mentes kizsarolt/erőszakolt testiséget felváltani egy vágyunk a másikra, és húzósabb szar napokon is tudni, hogy ott van, nem a dugásért "teper"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!