Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom, de nem kívánom. Mit tehetnék ?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt és nagyon fáj, hogy ez bekövetkezett. Lehetne segíteni ezen ? Szakítani semmiképp sem szeretnék, hihetetlenül jól kijövünk és nagyon jól érzem magam vele.
2023. nov. 29. 15:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Egy teljes hormon vizsgálatra menj el. Sokszor a pajzsmirigy probléma nőknél a libidó gyilkos. Sajnos saját tapasztalat.

2023. nov. 29. 16:48
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
9-essel értek egyet. Az természetes, hogy csökken a vágy, ahogy a "lángoló" érzelmek átalakulnak biztonságos szeretetté, bizalommá stb., de ha már 4 év után, gyerek nélkül ennyire totálisan megszűnik, elmúlik, az valami más problémát sejtet a háttérben. Akkor sem kívánod meg, nem indulsz be, ha elkezdetek ölelkezni, csókolozni, pettingelni, nem esik már az sem jól? Vagy akkora az ellenérzés részedről, hogy idáig sem juttok el?
2023. nov. 29. 16:59
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Én is akarok egy ilyen kapcsolatot, mint a tied, kérdező.
2023. nov. 29. 17:02
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok: 11-es válaszában is van igazság, főleg ha más jelek is vannak, fáradtság, nincs kedved semmihez, menstruációs problémák, hízás vagy fogyás stb., akkor érdemes endokrinológushoz elmenni.
2023. nov. 29. 17:14
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami hormonprobléma is . Érdemes egy vérvételt kérni háziorvostól .
2023. nov. 29. 17:14
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Javaslom menj el szerelőhöz állapotfelmérésre.

Valószínű elromlott benned valami.

Javíttasd meg magad.

2023. nov. 29. 17:17
 17/33 anonim ***** válasza:

Rengeteg különböző oka lehet.

Más gondolata képes felizgatni?

2023. nov. 29. 17:32
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Javaslom, fordulj szakemberhez, valószínű a hormonok miatt lettél ilyen.

Na, bunkók, így már megfelel?

2023. nov. 29. 17:36
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi lassan 4 eve vagyunk egyutt es ugyanigy vagyok. Fel eve tettem le a fogamzasgatlot, kisebb nagyobb kihagyasokkal majdnem 9 evig szedtem. A kapcsolatunk elejen volt heti 7 alkalom, most meg jo ha heti egy van. En sosem kezdemenyezek, de ha a ferjem maszik ram, meghozza a kedvem, es orgazmusom is van.

Valahogy nem hoz lazba az egesz, pedig szerelmes vagyok es gyereket is szeretnenk. Szerintem olyan karokat okozott bennem a gyogyszer abbahagyasa es ujrakezdese (haromszor) hogy kisse tonkrevagta a libidomat.

2023. nov. 29. 17:38
 20/33 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló: hogyha kezdeményez megjön a kedvem. Mindenfajta választ köszönök. A probléma, hogy nagyon fiatalok vagyunk, ezért vagyok megijedve, de szeretem nagyon.
2023. nov. 29. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!