Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon hogy nem mondott igazat a barátnőm a volt kapcsolatairól?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt az első barátnőmmel. Néhány találkozás után kikérdezett a korábbi kapcsolataimról, és mondtam neki hogy még nem volt. Visszakérdeztem, és elmondta, hogy neki egy 3 hónapos se veled se nélküled kapcsolata 16 évesen, tehát semmi komoly. A egyéjszakás kapcsolatok is szoba jöttek párszor csak úgy, és elmondta nekem hogy ő ezektől mennyire undorodik meg stb.

Ezek ellenére, kb mint derűs égből a villámcsapás derült ki pár hete egy szűrési vizsgálattal kapcsolatban ki hogy már legalább 4 valakivel feküdt le, 15 éves korától kezdve.

Több egyéjszakás kalandja, és 2 hosszabb kapcsolata is volt.

Sokat vagyunk most külön a suli miatt, és sokszor nehezen alszom el, obszcén jelenetekre ugranak be a fejembe, és azon gondolkodom hogy most vajon tényleg csak ennyi volt neki vagy több és nem mondja el? Olyan jól esett hogy olyasvalakit találtam aki senkivel sem volt, mivel én sem. Nem volt ez semmilyen feltétel, viszont így hogy fél év után így derült ki hogy mégsem, nagyon illúzióromboló. És zavar hogy képes volt magáról nem elmondani az igazságot amikor ő kérdezett engem ezzel kapcsolatban.

Amikor a múltkor ezeket elmondtam neki, már azt mondta hogy “persze hogy kavargatott meg smárolt fiúkkal bulik után”. Egy sajnálom nem hagyta el a száját.

Szeretem őt de annyira rosszul érzem azóta magam emiatt, hogy már azon gondolkodom, hogy nem lenne e jobb érzés ha nem folytatnám vele. Mert végül úgy az idővel könnyebben eltűnnének ezek az állandó rossz gondolatok. Beszélni már nem szeretnék erről vele, mert ő már nem tud ez ellen semmit se tenni. Nem is tudom mit várok mint válasz, csak nincs kivel megosztanom ezt.

Bocsánat, hosszúra sikerült, csak akkor olvasd el ha épp nagyon ráérsz.

18F/19L

2023. nov. 27. 20:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

10-es, igen, de ha mond valamit erről, akkor ne hazudjon.

Úgy különösen bizarr, hogy először pont ő kérdezte ki a srácot ebben a dologban.

Kérdező, szakíts vele. Ez a nő megmutatta, hogy ha úgy tartja az érdeke, akkor gátlás nélkül hazudik neked. Ez párkapcsolatban tarthatatlan.

2023. nov. 27. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

"Bocsánat, hosszúra sikerült, csak akkor olvasd el ha épp nagyon ráérsz."

Hát ezt mondhattad volna az elején is. Ez nem fair, így a végére ideírni.

2023. nov. 27. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
#10: Itt max aki hülye az te vagy, még szöveget értelmezni sem tudsz.🤦‍♂️ Főleg, hogy fertőzéssel kapcsolatos vizsgálaton volt a csaj, az ilyesmit simán átlehet adni a másiknak. De ugye ahhoz senkinek semmi köze sincsen, hogy ő kivel mit csinált és mikor.🤡
2023. nov. 27. 23:08
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Dobd ki a pics@t mert egy ribizli, annyi férfit letagad elötted akkor még hányat fog majd, ezt akarod egy ilyen össze vissza szexelő nő személyt tudni magad mellé?
2023. nov. 28. 00:55
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Engem itt egyedül a hazugság része zavar.

A többi az ő dolga, nem várható el, hogy a herceget várja egy nő.

De aki hazudik, az megbízhatatlan.

Az pedig hosszútávon is az marad.

2023. nov. 28. 07:37
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Hát figyelj ez a nőknek elég nehéz téma. Ugyanis ha 1 vagy 2 kapcsolatnál több volt (persze elvárás, hogy ezek hosszúak legyenek), akkor egy ócska rib.ancnak van bélyegezve. Persze normális férfit nem érdekel a nő múltja, de pl itt az oldalon is írták, hogy ha valakinek 2 kapcsolatnál több volt bármilyen életkorban, akkor az kuka. Ha egyéjszakása volt, akkor még fel is gyújtanák szegény nőt. Mondok jobbat, az első barátom lerib.ancozott, mert előtte már csókolóztam valakivel (16 voltam, ő 19, amikor összejöttünk, csak irigykedett, mert ő a kezét sem fogta meg előttem lánynak). Fiúknál meg pont fordítva van, nekem volt olyan exem, aki csak csókolózott előttem, mást nem csinált, de mégis azt mondta, hogy 5 lánnyal lefeküdt meg még 5en lesz.opták, mindezt 17 éves létére, aztán két hónap után bevallotta, hogy ez nem volt igaz (mondjuk feltűnt mert nem állt fel neki amikor szexelni próbáltunk :D). Nagyon gáz erről hazudni, de valamennyire érthető. Gondolom neked inkább a hazugsággal van bajod, nem azzal, hogy szexelt már életében. Én lehet egy ilyet elnéznék neki, de ha másban is hazudik, akkor lapát. Mert akkor ez jellemhiba és nem csak szégyellt valamit előtted.
2023. nov. 28. 08:23
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
Latta, hogy neked mennyire fontos ez, es alkalmazkodott a te szamodhoz. Lathatoan teged nem a hazugaag zavar, hanem a szam. Sebaj, a kovetkezo baratnodnek majd nem kell annyi mindent letagadnia, hiszen mar nalad is nott 1-el a szam.
2023. nov. 28. 13:16
 18/21 anonim ***** válasza:
45%

Mi a sz.rnak kérdezősködik olyan aki nem bírja el a választ??

Legyél már férfi, ne ilyen múltbéli letyepetyéktől törjön össze a lelked. Lesznek ennél keményebb dolgok az életedben, akkor mit csinálsz, felkötöd magad?

2023. nov. 28. 13:34
 19/21 anonim ***** válasza:
28%
Gyerek vagy még, sok komplexussal.
2023. nov. 28. 14:26
 20/21 A kérdező kommentje:

18as

Mint ahogy leírtam, a hazug és önző hozzáállása zavar, nem a múltbeli dolgok

2023. nov. 28. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!