Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy megcsalt a barátom a hátam mögött, érdemes megbocsátani?

Figyelt kérdés
Már régebb óta együtt vagyok vele, a családommal beszéltem erről, ők azt mondták, hogy még csak egyszer történt meg, adjak neki esélyt?
2023. nov. 26. 07:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hahó igy változott valami?
2023. nov. 26. 15:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy változott bármi.

Hátad mögött megcsalt, mint írod. Gondolom itt a hátad mögött-et azért tetted hozzá, mert megbeszélés mellett beengedtek harmadik felet a kapcsolatba, vagy félrejártok, a másik tudtával. Ha így is van, akkor is átvert téged, hazudott neked, hülyének nézett, nem vett komolyan stb. Föléd kerekedett ezáltal, ha lenyeled, akkor bármikor megteheti újra és újra, hiszen nem lesz következménye. Ha ezt akarod, akkor maradj vele. Ha meg akarod őrizni a tartásodat, akkor lépj ki ebből a kapcsolatból, lesz majd másik barátod, akinek tényleg fontos leszel.

2023. nov. 26. 19:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, nem hagyom ott!
2023. nov. 26. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Már az probléma, hogy nem érted az első válaszolót...

35/F

2023. nov. 27. 13:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Én k.b. semmilyen körülmények között nem tartom megfelelőnek a megcsalást. Az én párom úgyszólván nem megfelelő mentális állapotban ghosting-olt és úgy ment más férfiakra. De nem drog hatásától, egy gyógyszertől volt már nárcisztikus problémája és egy rosszakaró banda felhasználta őt ellenem. Többször keringett már a történetem, most itt nem megyek bele jobban. Kimentettem és bűntudattal tért vissza. Csak azért vagyunk újra együtt, mert kényszerhatás érte őt és nem akarta volna megtenni. Fogalma sem volt, hogy mit tett és miért hagyott el. (Konkrétan nem is szakított.) Még droggal sem bocsátanám meg egyébként. Szigorúan nem tartom normálisnak megbocsátani.

35/F

2023. nov. 27. 13:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Na jó, kábítóval nagyon-nagyon talán. Mert hasonló észvesztés, mint párom akkori paranoid téveszmés állapota. De már alapból nem lennék olyannal, aki kábítózik. Tehát itt megbukott a helyzet, hogy hogyan bocsátható meg.
2023. nov. 27. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!