Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért laposodott el? 10 éve vagyunk házasok, a sex már nem a régi. Mivel dobhatnánk fel az intim együttléteket?
Szia!
13.49 vagyok.
Nehogy beletörődj!
Az meg hülyeség, amit a 14.02-es írt. Még hogy nem szexmániások! Pontosan nagyon sokszor azért lépnek félre, mert otthon nem kapnak meg valamit. Sokkal többször jár az agyuk a szexen, mint nőknek! Ez tuti!
Mivel nő vagy, a női praktikákat javaslom.
Pl. egy új szexi fehérnemű, pezsgő vagy bor, amit szeret, esetleg ha tudnál arról, hogy szex terén miben tudnál a kedvében járni.
Az ellaposodott kapcsolta nagyon gyakori, de ti még aránylag jó álltok, nagyon sokan már alig, vagy egyáltalán nem szexelnek. Ellaposodhat a monoton mindennapoktól, reggel kelés, munka, este alig élünk, és még ott vannak a gyerekek (ha vannak). A háztartást még meg sem említettem.
Ennyi idő után hiányzik az újdonság. Erre kellene építeni.
Új frizura? Otthon is kicsit csinosabban (persze nem tudom, mit viseltek otthon)járkálni előtte, az illat is nagyon fontos. Egy wellness hétvége? Tudom, nem olcsó. Vagy e helyett kettesben valahol hétvégén. Nekünk pl. ez segített. És csak egy hétvége volt, egy másik városban.
Esetleg a lakásban új helyszínek, pl. egy jó fürdőt csinálsz neki, habosat, illatosat, és bebújsz mellé.
Nagyon jó, hogy szeretitek egymást,de hidd el, a pasiknak igenis fontos a szex. Nyilván szeret, és nem fog azzal megbántani, hogy már nem jó veled. Viszont ideje cselekedni, nehogy késő legyen. Nehogy jöjjön egy új nő, aki újdonság, kívánatos, és beindítja a fantáziáját. Ezt neked kell elérned. Együtt vagytok 10 éve, biztos tudod, régebben minek örült.
Megéri!
csak mellékesen megjegyezném, nekem anno a punnyadt szexuális életünket sikerült úgy feldobnom, hogy a páromban felébredt hogy ő mekkora csődör ezzel együtt el kezdett vadászni és meg is csalt
de nem akarok károgni
tegnapi 17.15-ös
Csak a jóízlésem és a nők iránti kötelező tisztelet tart vissza, hogy megmondjam a véleményemet a gondolkodásodról.
Azért annyit elárulok, hogy soha nem fogsz normális pasit találni, mert fogalmad sincs milyen az, és mivel lehetne megtartani. Sajnálom.
De neked semmi nincs, ami visszatarthatna, úgyhogy bátran áruld el, hogy miért vagyok hülye.
A szexi fehérnemű, az ellazulás:közös zuhanyzás, pezsgő ..., valószínű segíthet, de ha gondolod próbáljatok meg társasjátékozni: [link] Érzékek kertje a neve.
Mi hétvégén fogjuk kipróbálni, akkor leszünk nyugodtan, gyerkőc nélkül.
ma 12:30-as válaszolótól kérdezném, férfi szemszögből mit tehet egy nő, ha lapos a szexuális élet?
mert azt megírta, mit felesleges tenni, de azt már nem, mi a javaslata
Egy kissé durván már leirtam tegnap 14.02-kor.
Leírhatnám sokkal finomabban is, de az nem volna ennyire egyértelmű.
10 év házasság után már egy nő nemigen tud mit tenni, főleg ha már gyerek is van, a szex ritkulni fog. Aggódni nem kell, ez nem azért van, mert a fiúnak a párjával van baja, ettől nem fog félrelépni.
A szexi fehérnemű és a többi női trükk pedig csak ront a helyzeten. Fogd vissza az igényeidet, viszont lehet értelmes kompromisszumot kötni.
Hallgasd meg ezt a szép Balázs Fecó dalt, és koncentrálj a szövegére, főleg onnan, hogy "Ki mondja meg, vajon meddig lehet"
http://www.youtube.com/watch?v=9hWPiej0R1M
Amit leírtam, az kizárólag 30 feletti, régóta együttélő párokra vonatkozik. Egy huszonéves éves fiú még más eset.
Kedves 12.30!
Én nem írtam azt, hogy hülye vagy! Azt írtam, hogy az hülyeség, amit írtál.
Hogy lehet azt tanácsolni valakinek, aki szeretné megmenteni a házasságát, hogy törődjön bele? Ez valami vicc? Vagy válóperes ügyvéd vagy, és gyűjtöd a kuncsaftokat?
Nekem nem kell pasit találnom, mert van férjem aki nagyon szeret, és épp azért nem jut eszébe soha más nő, amilyen vagyok.
Nekem több ismerősöm van/volt így, mint a kérdező. Vannak, akiknek volt rá pénzük és elmentek házassági tanácsadásra, párterápiára. Ott is ilyeneket mondtak nekik.
Miért lép félre valaki? Mert fásult a kapcsolat, nem? Eltekintve azokat a pasikat, akik hobbiból.
Mi várható, ha a kérdező beletörődik, és már csak muszályból szexelnek? Az, hogy később már muszályból sem.
És ez meddig tartja őket együtt? Hát nem sokáig. Kivéve, ha csak azért nem válnak el, mert gyerek...lakás...stb.
De akkor előbb-utóbb jön a harmadik, titokban, vagy nyíltan. Az jobb?
Mivel a kérdező házassága ellaposodott, fel kell dobni, hogy újra egymása találjanak, újra örömüket leljék egymásban.
Nem hinném, hogy ettől a pasi majd csajozni kezd, hisz neki a felesége kell. Őt fogja újra kívánni.
Ha más kell neki, megtette volna már, vagy megteszi, ha nem változik kapcsolat.
Szerintem.
Van egy film, a párterápia. Igaz, vígjáték, de szerintem tök jó, és vannak benne igazságok, ahogy a párok beszélnek az elfásult házasságukról. Mindegy, egy közös filmezéshez jó.
(előző vagyok)
Ja, és egyébként a kérdező azt kérdezte, mivel dobhatná fel az intim együttléteket. Tehát a szexet.
Akkor az utolsó két hozzászólás alapján megállapíthatjuk, hogy mi semmiben nem értünk egyet.
Ez nem baj, a többiek pedig majd eldöntik, kinek hisznek jobban.
Remélem semmi sértőt nem írtam, ha igen, elnézést érte, nem állt szándékomban.
A "muszály" viszont fájt, tőled és a kérdezőtől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!