Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem szeretném,hogy a párom levágassa a haját?

Ha kopasz lesz azt meg kenegetnie kéne. Annak utana nezett?
Amugy volt hogy az en parom mas frizurt csinaltatott magának ami nekem nem jött be siman kifejeztem ogy sztem tulzás(40 evesen csíkok vágva a hajába meg ilyenek..)aztán siman visszanövesztette es ennyi volt.

A párod döntése és teste a sajátja, amit illene tiszteltben tartanod. Természetesen, elmondhatod a véleményed, de befolyásolni nem illendő. A hajviselet pedig nem maradandó, illetve egészséges haj esetén visszaválthat, amennyiben nem tetszik neki.
Nőként Te mennyire engednél beleszólást a haj vagy ruhaviseletedbe? Általában a nők jóval rugalmatlanabbak ezekben a kérdésekben, de úgy gondolják, ők viszont lazán eldönthetik és befolyásolhatják a férfi haj, szakáll, ruhaviseletét, stílusát. Nem elgondolkodtató?
A párkapcsolat egyik felet sem jogosítja fel a másik fél megváltoztatására! Viszont a emberek változása természetes, amit illik elfogadni, vagy nem, akkor pedig jöhet a kérdés, együtt vagy külön úton tovább. Ezek egyéni döntések, itt a GYIK-en nem adhat erre senki jó választ. Főként felületes adatok alapján!
A jó viszony okán, hagyd a másikat kiteljesedni! Majd ő eldönti, mi tetszik neki, mely irányba szeretne változni! A döntését pedig önmagának kell meghozni, vagy éppen módosítani a saját tapasztalása által.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!