Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
7 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve élünk együtt.
Mindig is úgy volt, hogy neki rengeteg haverja van stb sokat volt velük, mióta összeköltöztünk ez változott valamennyire.
Félre értés ne essék nem tiltani akarom és soha nem is mondtam neki, hogy ne találkozzon velük.
Egy hétig dolgozott vidéken, tegnap este jött haza. És mondta, hogy holnap lesz meccs utána koncert egyik közeli szórakozóhelyen. Hogy megyek -e. Mondom nem mert kicsit beteg vagyok meg vasárnap is dolgozom. De ha te szeretnél menj.
Mai napot tudtuk volna együtt tölteni, de elment meccsre már délelőtt. Amivel nincs baj focizzon. Gondoltam majd utána haza jön és együtt leszünk, mivel egész héten nem láttuk egymást és holnap se fogjuk. Erre hív, hogy hát ő marad a koncerten. Mert hogy én mondtam h menjen ha akar. Xd Basszus én el is felejtettem, meg nem gondoltam h tényleg elmenne xd na mindegy mondtam neki h jól van azt ennyi.
Csak hogy ez így normális vagy nem szeret már?😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!