Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egysíkúvá vált volna a kapcsolatunk? Valószínű hogy hamarosan eljegyzésre fog sor kerülni
Barátom olyan, mintha kezdené elhanyagolni magát. Már nem érdekli a haja sem, úgy kell figyelmeztetnem, hogy ideje lenne már fodrászhoz menni.
Mozi, vacsora, kirándulás, utazás sem játszik igazán nálunk.
2 éve vagyunk együtt, és heti 2 napot töltünk együtt, egymásnál alszunk.
2 év alatt soha nem voltunk moziban, pedig nekem lett volna rá igényem, és ennyi idő alatt egy kezemen megtudom számolni, hogy hány filmet láttunk már közösen.
Étteremben voltunk már, de mivel sokszor egyedül hagyott, mivel kiment dohányozni, és akkor sem beszélgettünk, így untam vele azt is.
Nyaralni sosem voltunk együtt, kirándulni voltunk egy pár helyen, és ennyi.
Szeretnék vele közös hobbit, hogy ha pl. nem megyünk sehova, akkor is csinálhatnánk valamit, de kb. semmilyen ötlet nem tetszik neki. Se közösen társasozás, se semmilyen más játék, se kártyázás, se semmi.
Meg se kérdezi mi történt velem, már nem is nagyon beszélgetünk.
A napi programunk az, hogy találkozunk, szexelünk, de ő utána alszik, vagy a telefont nyomkodja.
1 év alatt kifújt ez a kapcsolat. Nekem biztosan kevés lenne az ölelés és az apró figyelmesség, ugyanis ebből is le fog adni idővel.
Le se tojj, kár a gőzért.
Nemhogy eljegyzésre nem kéne, hogy sor kerüljön, de még együtt se kéne lennetek. Minek vagy még vele? Egyedülálló vagy jóformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!