Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kéne elérnem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne elérnem hogy rendesen szőrtelenítsen?

Figyelt kérdés

Elég kényes a dolog, mert a barátnőm arcáról, s nem másról van szó. Olyan kicsi és gyenge bajsza van neki, ami csak akkor látszik ha közel vagyok hozzá.

Beszéltünk már róla, de nincs szándékában kezdeni vele valamit.

Engem persze zavar, és vennék neki gyantát hogy legyantázza.

Engem sem zavarna ha ő legyantázna engem akárhol, szóval őt sem kéne. Meg kéne ezt beszélni, vagy inkább odaadni a gyantát és ultimátumot adni?

2023. nov. 6. 10:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%

#5 Azért ez nagyon messze van ám az igénytelenségtől!

Ilyenkor mindig bevillan, úristen, mennyire szerencsés vagyok a kedvesemmel, hogy nem akad fenn ilyeneken, hanem elfogad embernek!

2023. nov. 6. 12:13
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Ha a pihét leszedi, szúrni fog, ha visszanő, akkor is, ha nem látszik. Miért akarsz borostás nővel smárolni?
2023. nov. 6. 12:32
 13/31 A kérdező kommentje:

"Neked miért fontos, hogy full szőrtelen legyél mindenhol?"

Milyen mindenhol?

Hol írtam én hogy mindenhol?

Miféle frusztrált bolond nőszemélyek irkálnak ide?

Arról volt szó hogy szeretném ha legyantázná csak a bajszát, ami irritál rajta. Hogy ti bajszosan szerettek nőként élni az a ti dolgotok. De miért kéne nekem ezt elviselni?

Akkor már inkább guminő, azon legalább nincs szőr

2023. nov. 6. 12:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én pl. a pasik arcán nem szeretem a borostát, látványra sem, de szúr is, ill. intim tájékon és hónalj esetén is jobb a szőrtelen. De nem mindegyik partnerem volt ilyen, és mégse jutott eszembe offolni, még csak megkérni se. (Egy sima rákérdezés persze nem gond.)

Pár pihében amúgy semmi igénytelenséget nem látok, nekem is van, ne hasonlítsuk már ahhoz, ha vki nem fürdik, tisztálkodik rendesen.

2023. nov. 6. 12:39
 15/31 anonim ***** válasza:
87%
Oké, akkor hajrá, vegyél guminőt! :)
2023. nov. 6. 12:42
 16/31 A kérdező kommentje:

Igényesebb nőkön nem látok ilyet, mert leszedik, vagy leszedetik

Akár egyenként csipesszel ha másként nem, de nem engedik meg maguknak hogy így nézzenek ki

Mert a bajusz nőn nőietlen és visszataszító ugyebár

Ha férfiak írnának ide, azért szednének szét hogy mit akarok én ilyen nőtöl?

Ezt kérdezem én is magamtól néha

2023. nov. 6. 12:45
 17/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell elviselned, akkor szakíts, más meg észre se fogja venni azt a pár pihét a barátnődön! Én pl. anno párszor legyantáztam, volt, hogy több napig piros és sebes volt, garantáltan feltűnőbb, mint a pihe:-) Fel is hagytam vele, nem rendes bajszom van, csak nagyon közelről, ha vki erőltetni a szemét, észreveheti.
2023. nov. 6. 12:49
 18/31 A kérdező kommentje:

Amúgy arra jó ez a kérdés hogy felfedje előttem a darázsfészket

Jól sejtettem hogy ez egy nem egyszerü, ellenben elég érzékeny téma lesz, könnyen kiakad majd ha felhozom. Ezt jó tudni

2023. nov. 6. 12:49
 19/31 A kérdező kommentje:

"más meg észre se fogja venni azt a pár pihét a barátnődön"

Szerinted ha alig lenne látható, és csak pár szál lenne akkor érdekelne?

Nyilván van akkora hogy közelről már látható, föleg ha nem szemből hanem oldalról nézem őt

Ha legyantázza semmi baj nem lesz vele, ha nem akkor lapát

Ennyike

2023. nov. 6. 12:53
 20/31 anonim ***** válasza:
92%

Most azt hiszed, hogy nekiállunk pattogni, hogy el ne hagyd ezért, mit képzelsz, stb.?

Hagyd csak el, a lánynak teszel vele jót.

2023. nov. 6. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!