Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnél a lehetőséggel, vagy a családi béke érdekében inkább nem is szólnál róla a párodnak?
A párod pályakezdő, vagy egyszerűen nem megfelelő helyen/pénzért dolgozik, és ott is fog ragadni, vagy munkanélküli éppen.
Ekkor a te munkahelyeden megürül egy olyan pozíció, amit mintha a párod tudására, személyiségére, és gyakorlatára írtak volna. Tökéletesen az ő számára egy álom meló lenne.
MINDEN oldalról gondold végig a választ!!! És ne hazudj!!!
Mire lenne féltékenység? Ha a kollegakra akkor az a kapcsolat úgy kuka ahogy van. Ráadásul ha együtt vannak, annak ezt csak csökkentenie kellene, hisz látja hogy nem flörtölget a másik.
Ha az a gond hogy az egyik magasabb pozícióba kerül, vagy eleve van, hát ez emberfüggő...
2 Tény hogy ennek vannak hátrányai. De ha mondjuk nem egy irodai szobába, vagy akármilyen egy helységbe kerülnek, akkor szerintem nem gond.
3. Ez a legrizikósabb, még a munkahely is megszűnhet.
Együtt dolgozunk, szóval az én válaszom egyértelműen igen.
Dolgozunk, nem egymás nyakán lógunk, egymást lessük. Sosem voltam féltékeny, pedig volt kolléganőm, aki rárepült volna a páromra, de nem érdekelt, hiszen nem volt kölcsönös.
Szerintem ilyen esetben, amit írsz, önző dolog nem szólni.
Nem írtál semmit. Miért ne szólnék? Milyen családi béke? Kihagytad azt a részt.
Csak leírod, hogy van egy isten munkalehetőség, és szólj-e a szerelmednek. Természetesen igen, és nagy izgalommal túrnám a dolgokat, hogy lehetőleg őt válasszák, adnám neki a bennfentes adatokat, hogy hogyan manipulálja a interjúztatókat. Vagy ha jó hely, akkor elmondom bent is, de ez ritka.
Nagyon király lenne. Kamaszként mindig 1 osztályba akartam járni a szerelmemmel, és ez kb az, csak felnőtt, jobb kivitelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!