Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élnél a lehetőséggel, vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnél a lehetőséggel, vagy a családi béke érdekében inkább nem is szólnál róla a párodnak?

Figyelt kérdés

A párod pályakezdő, vagy egyszerűen nem megfelelő helyen/pénzért dolgozik, és ott is fog ragadni, vagy munkanélküli éppen.

Ekkor a te munkahelyeden megürül egy olyan pozíció, amit mintha a párod tudására, személyiségére, és gyakorlatára írtak volna. Tökéletesen az ő számára egy álom meló lenne.

MINDEN oldalról gondold végig a választ!!! És ne hazudj!!!

2023. nov. 4. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mire lenne féltékenység? Ha a kollegakra akkor az a kapcsolat úgy kuka ahogy van. Ráadásul ha együtt vannak, annak ezt csak csökkentenie kellene, hisz látja hogy nem flörtölget a másik.

Ha az a gond hogy az egyik magasabb pozícióba kerül, vagy eleve van, hát ez emberfüggő...

2 Tény hogy ennek vannak hátrányai. De ha mondjuk nem egy irodai szobába, vagy akármilyen egy helységbe kerülnek, akkor szerintem nem gond.

3. Ez a legrizikósabb, még a munkahely is megszűnhet.

2023. nov. 4. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez volt. Igaz, ez közszféra (tehát nem fog tönkremenni) és külföld (vagyis életünk végéig van biztos állásunk), de én találtam egy pozíciót, ott ahol voltam, amit mintha teljes egészében a férjem profiljára írtak volna. Jelentkezett, megkapta az állást. Szóval kb 10 éve egy helyen dolgozunk (illetve én most pillanatnyilag máshol vagyok, de jövőre visszamegyek), de ebből semmi gondom nincs. Nincs féltékenység, sem túl sok időt együtt töltés, ebédelni néha szoktunk együtt, de a kollegákkal, ahol ő is ott van.
2023. nov. 4. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Együtt dolgozunk, szóval az én válaszom egyértelműen igen.

Dolgozunk, nem egymás nyakán lógunk, egymást lessük. Sosem voltam féltékeny, pedig volt kolléganőm, aki rárepült volna a páromra, de nem érdekelt, hiszen nem volt kölcsönös.

Szerintem ilyen esetben, amit írsz, önző dolog nem szólni.

2023. nov. 4. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi leszek, szól-e a barátnőjének 😀
2023. nov. 4. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem írtál semmit. Miért ne szólnék? Milyen családi béke? Kihagytad azt a részt.

Csak leírod, hogy van egy isten munkalehetőség, és szólj-e a szerelmednek. Természetesen igen, és nagy izgalommal túrnám a dolgokat, hogy lehetőleg őt válasszák, adnám neki a bennfentes adatokat, hogy hogyan manipulálja a interjúztatókat. Vagy ha jó hely, akkor elmondom bent is, de ez ritka.

Nagyon király lenne. Kamaszként mindig 1 osztályba akartam járni a szerelmemmel, és ez kb az, csak felnőtt, jobb kivitelben.

2023. nov. 5. 04:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szolnek neki nyilván. Ha nem tenném akkor milyen kapcsolat lenne az? Munkát keres éppen! Ezt a kérdést nem kellett volna szabad kiirnod. Fantasztikus egy boldog harmonikus kapcsolat lehet a tiétek, tele titkokkal!
2023. nov. 5. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!