Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is van ezzel igy?
Azt erzem, hogy nyug a kapcsolat, mert foglakozni kell a masikkal, idot kell ra aldozni. Nem latok benne perspektívát nem latom, hogy epitene, hogy lenne benne jovo.
En vagyok a no es azt erzem, hogy folyamatosan tanulnom kell, dolgozni, agyalni, hogyan lepjek feljebb, legyen penzem csaladra, fejlodjek mentalisan is es fizikalisan is, ismerjem meg magam es epitsek kapcsolatokat.
A baratom pedig csak atjon nezi a meccset, olvasgat meccsekrol vagy teljesen felesleges dolgokrol a vilagban, haverokkal csetel esetleg talalkozik veluk tvt nezni, munkaban teljesen kizsigerelik es nem is keres olyan jol, amikor vegez akkor jon at hozzam es ha nem szanok ra idot akkor szamonker es persze jogos, hogy sok idot kellene neki adnom, de mivel azt erzem nekem kell jol keresnem, nekem kell eloteremteni dolgokat, fejlodni hogy lehessen csaladunk/csaladom igy keptelen vagyok rakoncentralni es idegesit is, hogy amig en torekszem addig o csak letezik.
Masoknal ez, hogyan mukodik?? Most lettem 30 eves es ugy erzem a kovetkezo 2-3 evbe kell elorelepnem, hogy azutan tudjak csaladra is koncentralni nyugodtan vállaljak gyereket vagy elhessek valkivel…
Mit gondoltok? Masoknak, hogy fer bele egy kapcsolat? Marmint, hogy tudsz normlisan idot is szanni a masikra, ha dolgozol, tanulsz, sportolsz es vannak celjaid es elore akarsz jutni? A masik erdemes-e egyaltan valakit tartani magunk mellett amikor o elegedett az eletevel en pedig nem arra vagyom amire o?
Azt gondolom, hogy ha te vele maradsz akkor csak is magadnak köszönheted ha pocsék életed lesz.
Ha elhagyod akkor mindent átértékelhetsz szépen mindent újra felépítesz , tudni fogod mit akarsz, ami jövőt elképzelsz azt egyezteted majd a partnereddel is h ő mit akar.
Hanem hagyod el ezt a kretént, akkor viszont, bocsi...de ne siránkozz.
Szerintem is szakíts. Én tanulok, dolgozom (vagyis mától felmondtam, de a kapcsolatunk eddigi 1.5 évében végig dolgoztam és tanultam), ha tehetem sportolok, foglalkozom a hobbijaimmal (ez önhibámból ritkább mostanában). Van párom. Néhány hónapja élünk együtt, de előtte is közel voltunk egymáshoz, nem igényelt logisztikázást a találkozás, minden nap találkoztunk kb. A párom is hozzám hasonlóan ambíciózus, ő is tanul (így ismerkedtünk meg), támogatjuk egymást, néha együtt tanulunk (bár más szakot végzünk, tudunk segíteni, akár csak azzal, hogy meghallgatjuk a másikat) illetve támogatjuk egymást. Pl múlt héten nekem volt húzósabb, párom átvállalta a főzéseket teljesen (alapból felesben vezetjük kb a háztartást), takarított is stb. Most fordul hamarosan és neki lesz nehéz, addigra meg nekem lesz kb teljesen laza, és lesz időm/energiám nagyokat főzni stb. Mindenkinek van lyukas ideje. Még vizsgaidőszakban is van napi minimum fél órám arra, hogy együtt ebédeljünk, vagy elmenjünk valahova. Ha más nem, egy összebújós filmezős nassolós, majd beszélgetős este is belefér (amikor már úgysincs energiám tanulni)
Egy jó kapcsolatban szerintem nem érzi az ember azt, amit te. Hogy lehúzzák, áldozatot kell hoznia, feladnia önmagát stb. Épp, hogy felfelé kellene hogy húzzon.
Nem, ha másra vágytok (és azok összeegyeztethetetlenek), sajnos el kell búcsúzni.
Persze, ezzel minden nő így van, aki nem talál normális férfit.
Ha nincs meg az anyagi biztonság, nem tud férfiként viselkedni, akkor sajnos a nőnek kell magára vállalni ezt a szerepet.Aztán csodálkoznak, hogy miért nem néz fel rájuk a nő, miért nincs szex, miért nem kedveskedik, miért nem akar gyereket.Őszintén, minek?
Ha annyira gyereket akar egy nő, ehhez nem kell férfi, hogy ilyen módon gyereket vállalhasson.
Igazabol az erdekelne, hogy ti ezeket kommunikáljatok a kapcsolatban, hogy figyelj en x ev mulva akarok pl: jobb helyen elni/ normlis eskuvot tartani/ xy kocsit venni es ahhoz ennyit kell keresnem, ebben es ebben kell fejlodnom.. ezert ilyen partnert akarok aki szinten erre torekszik? Nekem csak fura, hogy annyi idosen amennyi nem tart semerre es nem mondja, hogy mire vagyik mi a celja es milyen lepeseket akar megtenni. Mar kerdeztem ezekrol, de valtozo a valasz is. Van, hogy azt mondja 5 eves terve van az edzoseggel amivel jelenelg alig keres valamit, de cserebe sok idot elvesz, de ha felkerul 1-be akkor akar ebbol is elhetne, de amugy en nem latok ra sok eselyt. vagy csak annyit mond hogy tokeletes az elete ahogy van majd akar csaladot is persze, de nekek igy tokeletes.
Igazabol szerintem semmi ertlme vele lennem… lehuz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!